Pirmdienas horoskops: 19. septembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cornelia Anghel/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 19. septembrim.

AUNS

Nedēļa sākas ļoti aktīvi. Visas domas pie darba, jauni plāni, jaunas iespējas. Pārsteigsi kolēģus ar ideju pārbagātību un viņi tās augstu novērtēs. Labs laiks karjerai.

VĒRSIS

Tu esi noskaņots strādāt apzinīgi un atbildīgi, taču skaties, lai tev nemēģina uzkraut papildus pienākumus par to pašu samaksu. Par naudu jārunā, un jāraugās, lai viss godīgi.

DVĪŅI

Darbā atbildīgi pienākumi, turklāt var nākties risināt juridiskus jautājumus. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un līgumiem un svarīgos jautājumos konsultējies ar profesionāļiem.

VĒZIS

Vēlams, lai nedēļa sākas mierīgi. Šodien caurskati darbu un pienākumu sarakstus, norunā tikšanās citām dienām un saglabā mieru, ja kolēģi apkārt tādi nervozi.

LAUVA

Šonedēļ lieli plāni! Tikai neko nesasteidz, jo ir tāds laiks, kad labās ieceres var izjukt un kāds nepilda solījumus. Vajag virzīties uz priekšu maziem solīšiem.

JAUNAVA

Viena ļoti traka diena! Sarunas, tālruņa zvani, kaut kur jātraucas, kaut kas jārisina. Nav laika ne visu iepriekš saplānot, ne atskaites sagatavot. Vakarā gribēsi pēc iespējas ātrāk tikt mājās un atpūsties.

SVARI

Darbā atbildība un varbūt kādi pienākumi jāuzņemas citu kolēģu vietā. Tev patīk, ja viss mierīgi, bet nedēļa sākas trauksmaini un mierīgi nebūs arī citās dienās.

SKORPIONS

Ir lielisks laiks ideju prezentācijai, domubiedru meklēšanai un atrašanai, ir iespējas parādīt, kas tu esi un ko vari. Šādas aktivitātes nedaudz vēlāk vainagosies ar jaunām iespējām.

STRĒLNIEKS

Būs skaidrs redzējums, kas un kā darāms, lai sasniegtu augstākās virsotnes. Vienīgi jābūt precīzam juridiskos jautājumos un, ja iespējams, svarīgu līgumu slēgšana atliekama uz vēlāku laiku.

MEŽĀZIS

Ieskatīsies plānotāja un sapratīsi, ka šajā nedēļā dienas par īsām un to ir krietni par maz... Ko iesākt? Vienkārši jāizvēlas prioritātes un ļoti precīzi jāsaplāno laiks.

ŪDENSVĪRS

Dažu brīdi var likties, ka viss kā pret kalnu, ka jāveļ tas akmens kā Sīzifam. Ir lietas un situācijas, ko izmainīt nav iespējams. Mēģini pielāgoties un tad darbi virzīsies raitāk.

ZIVIS

Grūti noorientēties apkārt notiekošajos procesos un saprast, ko darīt vispirms, ko atlikt. Mazliet jāļaujas brīvam plūdumam, un tad viss nostāsies savās vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu