VIDEO Imantā atkal nodegusi automašīna. Vietējiem iedzīvotājiem aizdomas par piromānu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sadursme.lv/facebook.com

Imantā pēdējo mēnešu laikā nodegušas jau trīs automašīnas. Mikrorajona iedzīvotāji uzskata, ka vainīgs ir kāds konkrēts dedzinātājs, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

To, ka pie daudzstāvu mājas izcēlies ugunsgrēks, vietējie iedzīvotāji Zentenes ielā 26 pamanīja tikai brīdī, kad liesmas "Toyota" bija apņēmušas pilnībā. Ugunsgrēks izplatījās arī uz trim blakus stāvošajiem spēkratiem: BMW, "Citroen" un vēl kādu "Toyota".

No karstuma ieplīsa pirmā stāva dzīvokļa logi, kā arī bojāti stikli kāpņu telpai. Sakausētās "Toyota" īpašnieka ģimeni naktī pamodināja kaķis. Sākotnēji viņi pat nenojauta, ka aizdedzies tiešu viņu spēkrats.

"Toyota" īpašnieka dēls Oļegs raidījumam stāsta, ka mašīna bija jauna, pirms 11 mēnešiem iegādāta, līdz ar to tehniskajām problēmām nevajadzējis būt.

Jau pēc glābēju darba uz "Toyota" virsbūves parādījušies Z burti. Pēc vietējo teiktā, to uzkrāsojis kāds apkārtnē zināms cilvēks, no kura daudziem bail.

"Laika posmā no šā gada pirmā jūnija līdz šim brīdim Valsts policijas Kurzemes iecirknī kopumā ir reģistrēti pieci procesi par automašīnu degšanas gadījumiem. Trīs no tiem ir reģistrēti Imantā, bet divi Bolderājā," ziņo Valsts policijas pārstāvji.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu