VIDEO Vienīgais lidmašīnas pasažieris "ballējas" ar apkalpes personālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Tiktok" video.

Fils Stringers svētdienas rītā mēģināja no Oklahomasitijas atgriezties mājās  Ziemeļkarolīnā, taču viņa lidmašīna vairākkārt aizkavējās. Pēc 18 stundu gaidīšanas lidostā viņš bija vienīgais pasažieris, kad lidmašīna beidzot pacēlās. Viņš saņēma bezmaksas vietu pirmajā klasē un privātu ballīti ar apkalpi, ziņo "Insider".

Stringers strādā par nekustamo īpašumu mākleru biroja vadītāju Ziemeļkarolīnā.

Pasažieris iemūžināja savu neparasto pieredzi "TikTok" video, kas vienas dienas laikā ieguva vairāk nekā 3 miljonus skatījumu.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba - Jain

Lai gan Stingers bija vienīgais pasažieris, lidojums aizvadīts kā ierasts: ar somu iekraušanu lidmašīnā, drošības instrukciju, oficiālajiem apkalpes paziņojumiem pasažieriem. Tiesa gan, šajā situācijā apkalpes attieksme ir ļoti atšķirīga no ikdienas situācijām.

Intervijā "Insider" pasažieris pastāstīja, ka viņa "American Airlines" reisam bija paredzēts izlidot svētdien pulksten 6:20, taču tas visu laiku aizkavējās apkopes problēmu dēļ.

Viņš teica, ka viņa sākotnējais lidojums bijis pilns, taču viņš nepamanīja, ka citi pasažieri atcēluši lidojumu vai izvēlējušies citu reisu.

Kad lidmašīna pusnaktī beidzot bija gatava izlidot un Stringers ieradās pie vārtiem, tur neviena nebija.

"Es piegāju pie vārtiem, un neviena tur nebija. Es jautāju: "Vai jūs visus jau esat ielaiduši lidmašīnā?""

Uz to stjuarte atbildējusi: "Nē, mīļais, tu esi vienīgais pasažieris."

Stringers sacīja, ka jūtas nelāgi, ka lidmašīnas apkalpe tika izsaukta uz šo lidojumu tikai viņa dēļ, jo ​​bija tik vēls.

"Es atvainojos apmēram 400 reižu," viņš sacīja, piebilstot, ka vairākas reizes mēģinājis mainīt savu lidojumu, taču šis bija vienīgais, ar ko varējis nokļūt mājās.

Neskatoties uz apstākļiem, ceļojums bija pārsteidzoši jauks.

Apkalpe ļāva Stringeram sēdēt, kur vien viņš vēlas, un pasniedza viņam jebkuru dzērienu vai ēdienu, ko viņš lūdza.

Stjuarti arī uzjautrinājās, veikdami drošības instruktāžu, un uzmundrināja apkalpes locekli, kad viņa demonstrēja glābšanas vestes uzvilkšanu.

Ikreiz, kad apkalpe teica kādu paziņojumu, viņi piebilda: "Un, jā, Fil, šī ziņa ir paredzēta tikai jums."

Lidmašīnā esošie visu laiku smējās un jokoja un galu galā apmainījās ar tālruņu numuriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu