Panasa Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā iekļūst tenisa sacensību trešajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Raul Jichici/Shuttterstock

Latvijas sportiste Odeta Panasa otrdien Mariborā Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā iekļuva tenisa vienspēļu sacensību trešajā kārtā.

Panasa, kura ar rezultātu 6-1, 6-4 pārspēja turnīrā ar 14.numuru izsēto beļģieti Marilinu van Bremptu, bet otro kārtu nepārvarēja Adelina Lačinova, ar septīto numuru izliktajai Latvijas tenisistei ar 1-6, 3-6 atzīstot igaunietes Marijas Johannas Lapimā pārākumu.

Vīriešiem otrajā kārtā zaudējumu cieta Armands Aire, kurš ar 2-6, 2-6 piekāpās francūzim Likā Bazēnam.

Ieskaitot finālu, vienspēļu turnīrā paredzētas sešas kārtas.

Mariboras lidlaukā notikušajā šosejas riteņbraukšanas individuālajā braucienā negaisa apstākļos Georgs Tjumins uzrādīja 25.rezultātu, Helvijs Kancers bija 38., bet Uvis Zvirbulis ierindojās 62.pozīcijā 90 riteņbraucēju konkurencē. Riteņbraucējām Līva Šlosberga bija 63., bet Katrīna Amanda Kozlovska - 75. no 79 sportistēm.

Peldēšanā Alberts Hmeļevskis 100 metros brīvajā stilā priekšsacīkstēs finišēja 54,55 sekundēs, kas deva 41.vietu 48 sportistu konkurencē. 400 metros brīvajā stilā Anabella Veržbicka ar finišu četrās minūtēs un 47,84 sekundēs bija 36. no 39 peldētājām. 4x100 metru brīvā stila stafetē Latvijas komanda, kuras sastāvā bija Hmeļevskis, Jegors Muho, Emīlija Strazdiņa un Veržbicka ierindojās pēdējā vietā 20 valstu kvartetu konkurencē (3:52.80).

Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls gan ziemā, gan vasarā pulcē jaunos atlētus vecumā no 14 līdz 18 gadiem.

Latviju Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā pārstāv 48 atlēti, kuri sacentīsies astoņos sporta veidos. Latvija ir pārstāvēta 3x3 basketbolā, džudo, peldēšanā, skeitbordā, tenisā, vieglatlētikā, vingrošanā, kā arī MTB un šosejas riteņbraukšanā.

Pērn Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls norisinājās Slovākijas pilsētā Banska Bistricā, tajās piedaloties 34 Latvijas pārstāvjiem. Latvijas sportistiem izdevās izcīnīt trīs godalgas.

Eiropas Eiropas Jaunatnes olimpiskais festivāls, kurās piedalās jaunie sportisti no 48 Eiropas valstīm, Mariborā norisināsies no līdz 29.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu