Lebrona Džeimsa dēls no slimnīcas tika izrakstīts vien divas diennaktis pēc sirds apstāšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bronijs Džeimss
Bronijs Džeimss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Lebrona Džeimsa dēls Bronijs no slimnīcas tika izrakstīts pavisam neilgi pēc pārciestās sirds apstāšanās, vēsta "The Athletic" apskatnieks Šams Šaranja.

Jau iepriekš ziņots, ka treniņa laikā pēkšņi apstājusies 18 gadus vecā Bronija sirds.

Šaranja, atsaucoties uz Broniju aprūpējušās medicīnas iestādes sniegto informāciju, vēsta, ka jaunais basketbolists no slimnīcas izrakstīts nepilnas divas diennaktis pēc sirds apstāšanās.

"Pateicoties ātrai un efektīvai USC komandas mediķu rīcībai, Bronija Džeimsa pēkšņās problēmas ar sirdi tika novērstas. Viņš slimnīcā ieradās esot stabilā stāvoklī un pie samaņas. Džeimsa kungs nonāca augstas līmeņa speciālistu aprūpē. Šobrīd viņš atpūšas mājās," teikts paziņojumā.

Iepriekš situācijai pietuvināts avots CNN atklāja, ka Bronija sirds pārbaudēs iepriekš nekādas anomālijas netika novērotas, līdz ar to jaunā sportista pēkšņā sirds apstāšanās, visticamāk, neesot saistīta ar kādu ilgtermiņa problēmu.

Aizsargs Bronijs Džeimss gatavojas debijai Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), kur pārstāvēs Dienvidkalifornijas Universitāti. Lebrons Džeimss nav slēpis, ka labprāt spēlētu NBA kopā ar dēlu, taču Bronijs uz spēlēšanu NBA varēs pretendēt tikai no 2024./2025. gada sezonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu