VIDEO Brutāla atklātība - "Valmieras" treneris teic, ka nesenais mačs viņam licis izvemties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jurģis Kalns
Jurģis Kalns Foto: Jānis Līgats

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas kluba "Valmiera" galvenais treneris Jurģis Klans savas komandas iespētā raksturošanā nevairījās no smagākiem vārdiem.

"Valmiera" mājās spēlēja neizšķirti 2:2 ar "Jelgavu" un neizmantoja iespēju atgriezties trešajā pozīcijā.

Valmieras komandas labā vārtus guva centra aizsargi Niks Sliede un Roberts Veips, bet pretiniekiem izcēlās Rihards Bečers un Rjuga Nakamura.

"Valmieras" komanda spēles gaitā izvirzījās vadībā pat ar 2:0, bet pārsvaru nespēja noturēt. Kalns pēc mača ar savdabīgu izteikumu atzina, ka apmierināts ar sniegumu neesot bijis jau pēc pirmā puslaika, kad viņa vadītā vienība vēl atradās vadībā.

"Pēc pirmā puslaika gribēju izvemties, pēc otrā puslaika izvēmos," noteica Kalns, piebilstot, ka mačā ar šādu komandas sniegumu varot priecāties arī par vienu punktu.

Video: Abu komandu treneru pēcspēles komentāri

Piezīme - Kalna teiktais sākas no video laika atzīmes 5:37

Turnīra tabulas līdere ar 64 punktiem 25 spēles ir "Riga", kurai seko RFS ar 61 punktu. 39 punktus guvusi "Liepāja", 38 punktus guvusi "Valmiera", bet 36 punkti ir "Audai". "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 27 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" - 24 punkti, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu