"Saprotu, ka man vajag par kādu rūpēties." Ģirts Ķesteris ļoti atklāti par savu privāto dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris patlaban ir brīva vīrieša statusā, tomēr atzīst, ka cilvēks nav radīts, lai dzīvotu viens. Atskatoties uz neizdevušo laulību, Ķesterim ir ko teikt. Viņš ļoti atklāti par savu privāto dzīvi pastāstījis izdevumam "Ieva".

Vairākās intervijās Ķesteris minējis, ka, izšķiroties no sievas, tomēr saglabājuši labas attiecības. Atbildot uz jautājumu, vai kādreiz nožēlojis, ka šķīra laulību, viņš teic: "Vienmēr esmu nožēlojis, ka neesmu spējis nodzīvot dzīvi laulībā. Ja nodzīvo kādu dzīves posmu kopā ar cilvēku un nespēj to saglabāt, ar to nav jālepojas, par to ir jāsarkst. Varu rast attaisnojumus un iemeslus, bet kopējā izpratnē – jā, par to ir kauns."

Ķesteris ir brīva vīrieša statusā jau kādu laiku. Viņš atzīst, ka, neesot attiecībās, ir caurvēja un tukšuma sajūta. "Ir. Kad kāds paliek pie manis pa nakti – dēls vai meita –, saprotu, ka man vajag par kādu rūpēties, un tas nav kaķis vai jūrascūciņa. Skriet prom no sava egocentriskuma.

Cilvēks nav radīts, lai dzīvotu viens. Tas ir lielais Dieva plāns, kas mums ir jārespektē.

No otras puses... Rēzija (aktrise Rēzija Kalniņa – red.) atsūtīja paklausīties kādu sludinātāju, un viņa saka: kurš gan jums ir teicis, ka laimīgam cilvēkam jābūt otrai pusītei?"

Savā dzīves laikā viņš bildinājis vairāk par vienu reizi, taču otro reizi tā arī nav apprecējies. Pie vainas esot nevis sieviete, bet viņš pats. 

Ķesteris ir atvērts jaunām attiecībām, tomēr viņš min, ka koķetēšanas un flirtēšanas prasmes gan viņam neesot. Vaicāts, vai sievietes vecumam ir nozīme, viņš teic: "Nē, jābūt savstarpējai pievilcībai. Kā topošajā izrādē teikts: vīrietis jau nav radīts tikai tam, lai skatītos uz jaunām pakaļām. Bet tā ir rotaļa, novērtē sievieti, kas ir tev blakus."

Vairāk lasiet izdevuma "Ieva" 18. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu