Ceturtdienas horoskops: 13. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: milamondi/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 14. decembrim. 

AUNS

Atceries, ka gudrākais piekāpjas un zaudētājs nebūsi. Lai citi izskaidrojas un risina savstarpējās attiecības, tev savi darbi svarīgāki. Vakarā pievērsies privātai dzīvei, sirdslietām.

VĒRSIS

Raiba dieniņa, kad notikumi griežas virpulī. Vērsis nav gatavs straujām rokādēm, bet notikumi neļauj mierīgi apdomāties. Tomēr vakarā gandarījums par paveikto.

DVĪŅI

Šī diena tāda rāmāka. Ja sāk likties, ka viss ir slikti, atradīsi sevī optimisma dzirksti, kas ļaus iziet cauri grūtībām. Veiksmīgi sakārtosi lietišķos jautājumus.

VĒZIS

Negribas daudz rosīties, bet padomāt. Varbūt jārunā par algas pielikumu, varbūt jāuzņemas papildus darbi vai varbūt jāmeklē pavisam jauni izaicinājumi. Labs laiks pārmaiņām profesionālajās lietās.

LAUVA

Vēlme mazliet paslinkot... Arī to vajag, jo rāmā bezdarbībā radīsies jaunas idejas. Vēlāk iedvesmosi kolēģus un biznesa partnerus, un daudzi kļūs par domubiedriem.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā var rasties problēmas, kas steidzami jārisina. Nekas traks, bet arī sīkumi var radīt stresu. Tiksi sekmīgi galā, taču vakarā dari to, kas nomierina un harmonizē.

SVARI

Šodien arī lietišķiem jautājumiem atradīsi kreatīvu risinājumu. Tā reizēm notiek – kamēr citi brīnās, kasa ar labo roku aiz kreisās auss, bet idejas autors dodas uz mērķi.

SKORPIONS

Ja darbā apņemies paveikt kaut ko papildus, tad pievērs uzmanību atalgojumam. Tu esi atbildīgs cilvēks, tāpēc dažkārt tiek uzkrauti neparedzēti pienākumi. Katrs darbs kaut ko maksā.

STRĒLNIEKS

Tu autoritāte, lai arī kāds būtu tavs amats vai statuss. Ja neesi vadītājs, tad pavisam noteikti tāds kā neformālais līderis, kura viedoklī ieklausās. Šodien sniegsi ļoti noderīgus padomus.

MEŽĀZIS

Ja rodas jaunas idejas, tad ir vērts meklēt domubiedrus un paplašināt vai mainīt darbošanos. Neviens nešaubās par tavu autoritāti, bet ik pa laikam atkal vajag parādīt savas zināšanas.

ŪDENSVĪRS

Ja vajadzīgs padoms vai atbalsts, tad droši vērsies pie draugiem. Kaut arī pats visu zini un intuīcija darbojas – skats no malas palīdzēs. Mazliet emocijas var saviļņot mājas dzīve.

ZIVIS

Lietišķajā jomā pienākumi, kurus nevar atlikt vai paveikt pa roku galam. Ja arī nav viegli, vēlāk ar paveikto būsi apmierināts. Vakarā sirdi sildīs mīlestība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu