Sestdienas horoskops: 16. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: videokvadrat/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 16. decembrim. 

AUNS

Aktīva diena. Bet vai tad Auns kādreiz spējis mierā nosēdēt? Apmeklē Ziemassvētku tirdziņus, publiskus pasākumus, iepazīsties un ļaujies piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Jāpievēršas ģimenes lietām – kaut kas pārrunājams un izlemjams. Attiecībās jāgādā par saticību. Netērē nervus un enerģiju sīkos, neauglīgos strīdiņos.

DVĪŅI

Gribēsies aktivitātes un saziņu ar cilvēkiem. Noorganizē savējiem pārgājienu baltajā ziemā, draugiem spēļu vakaru vai dejas klubiņā. Jokošanās un jautras un aizraujošas sarunas – labs garastāvoklis garantēts.

VĒZIS

Šodien atpūties, saimniecības darbi pagaidīs. Vajag atrast laiku, lai relaksētos un izbaudītu klusumu. Palasi labu grāmatu, skatieties filmas vai baudi mūziku, kas iedvesmo.

LAUVA

Sirdslietu jomā iespējamas aizraujošas pārmaiņas. Ja esi attiecībās, sagādā partnerim romantisku pārsteigumu. Ja esi viens, šī diena var atnest jaunu iepazīšanos.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve. Ja tev ir otrā pusīte, dalies ar to, kas tev patlaban svarīgs. Ja sirds brīva un dzīvē ienāk jauna pazīšanās, tad esi reālists un savu morālo vērtību „latiņu” turi augstu.

SVARI

Personīgajā dzīvē velti laiku dziļām sarunām un kopīgām aktivitātēm, uzklausi un atbalsti tuviniekus. Ja esi viens, šis var būt īstais laiks iepazīties ar kādu īpašu cilvēku.

SKORPIONS

Ja esi attiecībās, izplāno romantisku pārsteigumu un kopīgu pasākumu. Ja sirds brīva, pavadi laiku ar draugiem un var rasties iespēja satikt kādu spilgtu personību.

STRĒLNIEKS

Mīlestībā emocionālais pacēlums. Izbaudi kopīgus piedzīvojumus ar savu partneri un neklusē par savām vēlmēm. Brīvajiem ļaudīm var rasties īpašas saskares punkti ar kādu īpašu cilvēku.

MEŽĀZIS

Sirdslietās viss dziļi un nopietni. Esi uzmanīgs pret partneri, dalies ar savām jūtām un domām. Ja patlaban tev nav otrās pusītes, tad vajag padomāt – ko pats no sirds vēlies.

ŪDENSVĪRS

Mājās kaut kas pārkārtojams un paremontējams. Kopējā noskaņā valdīs svētku sajūta, gribēsi arī parūpēties par interjera izdaiļošanu. Sirdslietās var gaidīt pārmaiņas un neparastus pavērsienus.

ZIVIS

Aizbrauc paslēpot, pastaigāt pa jūru vai parku. Sniega gaišums nes dvēselē harmoniju. Mīlestībā iespējami maģiski un romantiski brīži. Esi uzmanīgs pret savu partneri, izrādi rūpes un mīlestību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu