Svētdienas horoskops: 17. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bogdan Sonjachnyj/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 17. decembrim. 

AUNS

Daudz ideju, ko šodien pasākt. Kopā ar otro pusīti vari doties baudīt ziemas izklaides. Brīvajiem ļaudīm neparasti un aizraujoši sirdslietu piedzīvojumi – kā pasakās.

VĒRSIS

Svarīga emocionālā saskaņa un spēja saprasties. Nerīkojies spontāni un uzklausi savējo domas un iedziļinies viņu problēmās. Brīvajām sirdīm attiecībās iespējamas jaunas vēsmas.

DVĪŅI

Gribas savus mīļos apskaut un pateikt: paldies, ka jūs man esat! Sirsnīgas sarunas pie pusdienu vai vakariņu galda, saziņa ar tuviniekiem svešatnē. Pozitīvām emocijām piepildīta diena.

VĒZIS

Kā jau allaž esi pieradis, arī šodien rūpēsies par savējiem. Mājās sirsnība un omulība. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un viegls flirts, kas var pāraugt nopietnās attiecībās.

LAUVA

Nesteidzīga diena. Jāapdara mājas darbi, taču par saviem plāniem jāapspriežas ar radiniekiem. Viņiem var būt atšķirīgs viedoklis. Uzklausi un respektē, citādi var izcelties strīdiņi.

JAUNAVA

Gādā par mieru un sirsnību mājās, nevajag iesaistīties sadzīviskos strīdiņos un plānot vērienīgus saimniecības darbus. Atpūties un dari to, kas sagādā prieku un sniedz harmoniju.

SVARI

Šo dienu vēlams pavadīt kopā ar savējiem - apciemo vai uzaicini ciemos tuviniekus. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīga izpratne par dzīves norisēm.

SKORPIONS

Esi uzmanīgs pret saviem mīļajiem un pievērs uzmanību sīkumiem. Jāparūpējas par kārtību mājās. Kāds, izjūtot svētku tuvošanos, jau pievērsīsies telpu rotāšanai.

STRĒLNIEKS

Mājās lietderīgi būtu veikt kādas pārmaiņas, efektīvāk organizēt saimniecības darbus un ikdienas pienākumus sadalīt visiem ģimenes locekļiem vienādi. Sagatavojies jaunajai darba nedēļai.

MEŽĀZIS

Pievērsies mājas darbiem - vajag sakārtot telpas un atbrīvoties no nevajadzīgiem priekšmetiem. Kas vēl derīgs, atdod labdarībai. Attiecību tēmā sirsnība un savstarpējs atbalsts.

ŪDENSVĪRS

Liela nozīme intuīcijai. Ātri orientēsies situācijās un kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas nopietni pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu.

ZIVIS

Svarīgas privātās dzīves tēmas. Sarīko brīvdienu pasākumu pie pusdienu galda vai sirsnīgu vakarēšanu pie tējas tases radiem un draugiem. Būs sirsnīgi un omulīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu