Trešdienas horoskops: 21. decembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Srinivasan.Clicks/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 20. decembrim. 

AUNS

Tuvojoties gada nogalei, arvien biežāk aizdomāsies par to, kas paveikts un ko vēlies izdarīt. Pienācis laiks pārmaiņām. Nebīsties pieņemt lēmumu par turpmāko profesionālo darbību.

VĒRSIS

Viedas un noderīgas atziņas, ja atradīsi laiku pabūt vienatnē un mierīgi padomāt. Darbā viss ritēs savu gaitu, bet priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve – iespējams, risināmi svarīgi jautājumi.

DVĪŅI

Ātri veidosi kontaktus, labi sapratīsies un darbi uz priekšu ritēs raiti. Naudas lietās jābūt uzmanīgam un jāsargās no pārrēķināšanās. Ir iespējas nopelnīt, taču nedrīkst riskēt.

VĒZIS

Strādā čakli un parādi savas spējas, tas vainagosies ar panākumiem. Brīvbrīžos prātosi par attiecību tēmu un mēģināsi tikt skaidrībā ar savām vēlmēm. Dalies pārdomās ar mīļoto.

LAUVA

Vajadzēs visur paspēt, visu paveikt un nokārtot. Saplāno darbus rūpīgi, lai enerģija neaizplūst tukšgaitā. Neuzņemies vairāk nekā spēj paveikt un nepaļaujieties uz citu solījumiem.

JAUNAVA

Jāuzmanās no kļūmēm un nepareizas situāciju izpratnes. Saņemto informāciju rūpīgi pārbaudi, pārliecinies vai viss tiešām ir tā, kā izskatās, un uzklausi pēc iespējas vairāk viedokļu.

SVARI

Sekmes lietišķās pārrunās, kas paver jaunas iespējas, un vainagojas ar ienesīgiem līgumiem. Piemērots brīdis, lai veiktu ieguldījumus, vai risinātu sarunas bankās.

SKORPIONS

Pievērsies mācībām un redzesloka paplašināšanai, jo viss, ko uzzināsi, kādā brīdī noderēs. Darbā uz pleciem gulsies liela atbildība, dalies pienākumos ar kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Viena traka dieniņa! Tikšanās, pārrunas un tālruņa zvani. Kaut arī pēc darba nāksi mājās noguris, vienalga būs gandarījums par paveikto.

MEŽĀZIS

Negaidot var pavērties interesantas profesionālās izaugsmes iespējas. Būs augsts radošais potenciāls un ideju netrūks. Dariet to, kas iet no rokas, bet pārējo atlieciet uz vēlāku laiku.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību naudas lietām. Iespējami palieli izdevumi, gatavojoties svētkiem. Rēķini līdzi un netērējies bez apdoma, finansēs kaut kas var „buksēt”.

ZIVIS

Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu, mācies un uzklausi kolēģu pieredzi. Prāts atvērts jaunām zinībām. Iespējama interese par filozofiskām vai garīgām tēmām, kurās atradīsi noderīgas atziņas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu