Ceturtdienas horoskops: 21. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kryzhov/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 21. decembrim. 

AUNS

Darbā ar rezultātu būsi apmierināts. Sekmēsies lietišķo jautājumu kārtošana, vari arī risināt sarunas ar iestādēm vai bankām. Spēcīgi darbosies intuīcija, un ar vērtīgiem padomiem palīdzēsi kolēģiem.

VĒRSIS

Ienākumi atkarīgi no iespējām izvirzīties, parādīt savu profesionalitāti un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ja esošā situācija nav pa prātam, ķeries pie jauna darba meklējumiem.

DVĪŅI

Domā par profesionālo izaugsmi. Radīsies oriģinālas idejas, bet tās vajag rūpīgi apsvērt. Izvērtē finansiālo izdevīgumu – lai ienākumi atbilst enerģijas patēriņam.

VĒZIS

Daudz emociju un jūtīga uztvere. Centies saskatīt pozitīvo un turies tālāk no nīgriem burkšķētājiem. Ja būsi līdzsvarā ar sevi, tad arī darbi veiksies raitāk un spilgti izpaudīsies radošās spējas.

LAUVA

Necentieties uzņemties līdera lomu un visus izrīkot. Ienākumi atkarīgi no komandas darba. Jāpievērš arī uzmanība personīgajiem tēriņiem. Neizdod daudz par saimniecības vajadzībām un svētku dāvanām.

JAUNAVA

Saņemsi ielūgumus uz dažādiem pasākumiem, taču apdomā to lietderību. Nevajadzētu velti tērēt savu dārgo laiku. Patlaban svarīgi koncentrēties uz karjeru un jauniem projektiem.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējami interesanti izaicinājumi, un tam vajadzētu būt šībrīža prioritātei. Tomēr neatstājiet novārtā privāto dzīvi. Mīlestība sildīs sirdi, un viss notiks tā, kā jānotiek.

SKORPIONS

Prātosi par globālām vērtībām un nonāksi pie interesantām atziņām. Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai neiesaisties svešos strīdos, jo tādējādi var rasties problēmas.

STRĒLNIEKS

No straujā dienu ritma vajadzētu paņemt pauzi. Jāuzmanās pārvērtēt situācijas, uzņemties vairāk, nekā spēj paveikt un jāturas tālāk no ambicioziem plāniem. Vēl nav īstais laiks.

MEŽĀZIS

Vēlme pēc jaunām zināšanām un vēl neapgūtiem apvāršņiem. Pienācis laiks paplašināt redzesloku. Ja ir iespējas, paņem atvaļinājumu un ieplāno tālāku ceļojumu uz kādu eksotisku zemi.

ŪDENSVĪRS

Saprašanās ar līdzcilvēkiem notiks viegli un nepiespiesti. Ir iespējas nodibināt noderīgus lietišķos kontaktus, kas nesīs labumu ilgtermiņā. Uz to arī vajadzētu orientēties.

ZIVIS

Par enerģijas trūkumu nevarēsi sūdzēties, būsi gatavs „gāzt kalnus” un pierādīt savas spējas. Dodies uz priekšu. Varbūt dzīve mazliet pārbaudīs tavu pacietību, bet vēlāk par padarīto būs gandarījums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu