Trešdienas horoskops: 10. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Konstanttin/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 10. janvārim.

AUNS

Darbā iespējami jauni izaicinājumi. Rūpīgi izvērtē situāciju, jo var gadīties, ka viss nav tā, kā sākotnēji izskatās. Vairāk uzticies saviem spēkiem, nevis citu saldajiem solījumiem.

VĒRSIS

Tu esi čakls darbarūķis, un svarīgi, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Varbūt jālūkojas pēc jaunām iespējām ar lielākiem ienākumiem. Ja maini darbu, tad pievērs uzmanību līguma niansēm.

DVĪŅI

Neuzņemties pārāk daudz pienākumu. Darot vairākas lietas vienlaikus, var sanākt tā, ka kaut kas paliek pusdarīts, un tas radīs stresu. Šodien par panākumiem darbā svarīgāks dvēseles miers.

VĒZIS

Labas iespējas parādīt profesionālo varēšanu. Ja liekas, ka novērtējums nav atbilstošs, lūkojies pēc cita varianta. Nepaļaujies uz citu solījumiem un nejauc draudzību un naudas lietas.

LAUVA

Finanšu jomā plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Esi apdomīgs tēriņos. Vakarā pievērsies sirdslietām. Svarīga spēja uzklausīt otru un runāt par to, kas patlaban šķiet būtiski.

JAUNAVA

Vēlme pēc jaunām zināšanām. Ir vērts pieteikties kursos vai apmeklēt seminārus. Vienalga – vai tās ir teorētiskas vai praktiski izmantojamas zinības, nākotnē noderēs.

SVARI

Ļoti aktīva diena. Un dažādi pārsteigumi... Pēkšņi var nākt vilinošs karjeras piedāvājums vai pavērties jaunas iespējas biznesā. Pirms lēmumu pieņemšanas rūpīgi izvērtē piedāvājumu un ievāc informāciju.

SKORPIONS

Naudas lietās jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskām niansēm. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai komandējums, kādam interese par ceļojumu.

STRĒLNIEKS

Kritiskas piezīmes uztver mierīgi, varbūt tajās ir liela daļa taisnības. Nedrīkst ļaut vaļu emocijām, tas neko neatrisinās. Jāprot ieklausīties citos un sadarboties.

MEŽĀZIS

Pēkšņi var uzrasties jauni sadarbības partneri, nākt interesanti piedāvājumi par iesaisti jaunos projektos. Ir vērts apdomāt – tikai jau uzreiz izvērtējot arī finansiālo izdevīgumu.

ŪDENSVĪRS

Šai dienai it kā ieslēgts paātrinājums – jaunas idejas un tūdaļ arī domubiedri, kas ir gatavi kopā ar tevi tās īstenot; jaunas pazīšanās – un izrādās, ka tieši šo cilvēku tavā dzīvē pietrūka.

ZIVIS

Nemierīga diena. Var mainīties pienākumi, uzdevumi, kaut kas nojukt. Ko nevari izdarīt šodien, to atstāj uz rītu. Ja gribi uzsākt ko jaunu, visu rūpīgi izplāno. Iespējama neliela pārrēķināšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu