Ceturtdienas horoskops: 11. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PUNV/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 11. janvārim.

AUNS

Tu proti apburt. Uz cilvēkiem atstāsi labu iespaidu, un līdz ar to sekmīgi risināsies dažādas sarunas, pārrunas un darījumu apspriešana. Liela nozīme privātajiem kontaktiem.

VĒRSIS

Paraugies uz dzīvi ar gaišu skatu – arī baltajā ziemā ir daudz košuma. Pesimismam nav pamata, patlaban vajadzētu ķerties pie jauniem plāniem. Noderēs iepriekš gūtā pieredze.

DVĪŅI

Mēģini izveidot jaunus lietišķos kontaktus vai padomā par profesijas maiņu. Par ienākumu pieaugumu tad nebūs jāsūdzas. Diezgan augstā līmenī darbosies intuīcija.

VĒZIS

Profesionālajā jomā izaugsmes iespējas. Tu parādīsi savas spējas un talantus un tas tiks augstu novērtēts. Ja cilvēki lūdz palīdzību, atbalsti, taču tā, lai tas neskar tavas intereses.

LAUVA

Tavas līdera dotības būs nepieciešamas, lai saliedētu kolektīvu un sekmīgāk paveiktu darbus. Radīsies interesantas idejas un ir vērts painteresēties par biznesa atbalsta mehānismiem.

JAUNAVA

Uz pasaules nav vienas vienīgās patiesības. Ja darbā radies kāds konflikts, tad mēģini uztvert sarunu biedru reakciju nianses, un esi gatavs arī nedaudz piekāpties.

SVARI

Var rasties vēlme ļaut prātam doties radošā lidojumā un intuīcijai ņemt virsroku pār pragmatiskiem apsvērumiem. Sirds pateiks priekšā, kā pareizāk rīkoties.

SKORPIONS

Ideju tev netrūks un tās vajag darīt zināmas vadībai vai sadarbības partneriem. Tādējādi ir iespējas palielināt ienākumus. Novērtējot tavas spējas un prāta potenciālu, kāds var izteikt vilinošu piedāvājumu.

STRĒLNIEKS

Iespējams, pienācis laiks pārmaiņām profesionālajā jomā. Ir vērts raudzīties pēc jauna darba vai jauniem sadarbības partneriem. Un vajag turēties tālāk no visvisādām intrigām un baumošanas.

MEŽĀZIS

Pārsteigumu pilna diena. Varbūt darbavietā reorganizācija, nosacījumu maiņa, jauni piedāvājumi. Galvenais – raugies uz finansiālo izdevīgumu.

ŪDENSVĪRS

Jaunu iespēju laiks – radoša pieeja visnotaļ praktiskos jautājumos nodrošinās panākumus. Bet, ja esi saistīts ar kādu radošo vai tehnoloģiju jomu, tad varētu teikt, ka viennozīmīgi esi vinnētājs.

ZIVIS

Finanšu jomā paredzama veiksme, ja vien nesteidzināsi notikumus. Ir iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus un palēnām, pamazām piepildīt maciņu vai bankas kontu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu