Svētdienas horoskops: 14. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Chendongshan/Shutterstock

Horoskops svētdienas, 14. janvārim.

AUNS

Prieku sagādās kultūras pasākumu apmeklējums vai tikšanās ar draugiem. Savukārt mīlestībā pārdomu laiks. Neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas.

VĒRSIS

Laba diena, lai kaut ko būtisku paveiktu mājās – piemēram, uzlabotu interjeru, pārkārtotu telpas vai sarīkotu lielo tīrīšanu. Pēc tam vari uzaicināt radus un draugus uz saviesīgu pasēdēšanu.

DVĪŅI

Daudz laika veltīsi mājas un ģimenes pienākumiem, tas sagādās prieku, un visi darbi ies no rokas. Ja sirdslietās dzīve dāvā intriģējošus piedzīvojumus, nezaudē galvu un izturies atbildīgi.

VĒZIS

Attiecību tēma sagādās pozitīvas emocijas, būs saturīgas sarunas un interesantas idejas. Ja esi viens, tad pienācis īstais brīdis atvērt sirdi mīlestībai. Iespējama kaislību viļņošanās un piedzīvojumi.

LAUVA

Svarīga privātā dzīve, attiecības ģimenē un ar mīļoto cilvēku. Derētu padomāt, ka iepriecināt otru pusīti un kopā pasākt ko aizraujošu. Nost ar rutīnu, lai slavēti piedzīvojumi!

JAUNAVA

Lielisks garastāvoklis un pacilāts noskaņojums, bet raugies, lai kāds to nesabojā. Turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, neklausies viltus padomdevējos, un neej par šķīrēju svešos kašķos.

SVARI

Gaišs noskaņojums un sajūta tāda, ka visu pasauli gribētos samīļot. Daloties sirds dāsnumā ar tuviem cilvēkiem, pretī saņemsi to pašu. Daudz pozitīvu emociju.

SKORPIONS

Šodien – saimniecības diena. Ar prieku rosīsies mājās, kārtosi lietas, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un lutināsi savējos. Brīvajām sirdīm dzīve var uzdāvāt interesantus piedzīvojumus.

STRĒLNIEKS

No rīta var pamodināt tālruņa zvans no kāda tuva cilvēka, kuram nepieciešams tavs padoms. Labi darbosies intuīcija un tu zināsi, ko ieteikt. Dzīves pieredze ir ļoti noderīga.

MEŽĀZIS

Vēlamas kustīgas aktivitātes. Izbrauc kādu līkumiņu – aplūkot Latvijas skaistās vietas, dabas takas un sniegotās ainavas. Vai izej pastaigā pa pilsētu. Būs vairāk pozitīvisma un mazāk strīdu mājas vidē.

ŪDENSVĪRS

Laba diena saimniecības darbiem, tikai tēriņos jābūt apdomīgam. Privātajā dzīvē sirsnīga gaisotne, kādam intriģējošs randiņš vai iepazīšanās un kaislības no pirmā skatiena.

ZIVIS

Ģimenē ar savējiem sapratīsies no pusvārda, un domu apmaiņā radīsies vērtīgas idejas – gan par mājas dzīves uzlabošanu, gan biznesu. Brīvajiem ļaudīm dvēselē romantisks noskaņojums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu