Trešdienas horoskops: 17. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lizavetta/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 17. janvārim.

AUNS

Profesionālajā jomā izaugsmes laiks. Izanalizē situāciju darba tirgū vai biznesa aktualitātes – ļoti, iespējams, ka atradīsi ko noderīgu. Ja sirds ilgojas pēc pārmaiņām, tad vajag.

VĒRSIS

Šodien jāpievēršas naudas lietām. Ar vadību vai darījumu partneriem apspried arī finanšu aspektus, jo katram darbam un ieguldītajam laikam sava cena.

DVĪŅI

Var gadīties, ka darba vidē pārāk emocionāli uztversi to, kas tiešā veidā tevi nemaz neskar. Atceries: ja neko mainīt nevari, tad nav vērts uztraukties un iesaistīties.

VĒZIS

Pārāk labam būt, nav labi – to atceries un ievēro. Daudzi nāk pēc padoma vai palīdzības, bet vai vienmēr tam jāvelta savs laiks un jātērē resursi? Izvērtē situācijas.

LAUVA

Laba diena, lai pieņemtu gudrus ilgtermiņa lēmumus. Ar racionālo pieeju un loģiku tev viss kārtībā. Iespējams, atradīsi veidus, kā palielināt savus ienākumus un kur izdevīgi ieguldīt.

JAUNAVA

Profesionālajā vidē situācija mainīga. Nebūs īstas paļāvības uz citu solījumiem. Nesteidzies veidot jaunus kontaktus, labāk – sen zināmi un dažādās vētrās pārbaudīti kompanjoni.

SVARI

Izaicinājumiem pilna diena, un ne brīdi nedrīkst atslābt. Iespējami brīži, kad gribas visam atmest ar roku, bet tiem pāri tikt palīdzēs tava atbildības sajūta un spējas koncentrēties uz svarīgo.

SKORPIONS

Veselīgas ambīcijas – tas ir labi. Piesakies augstākam amatam vai sāc plānot vērienīgu biznesa projektu. Šodien ir labs laiks, lai parādītu savu kompetenci, un arī, lai gūtu atzinību.

STRĒLNIEKS

Nekas netiks iedots tāpat vien. Šodien jāstrādā čakli un ilgi. Toties vēlāk priecēs gan slavas lauri, gan cipars bankas kontā. Laba diena vērtīgiem pirkumiem un sevis lutināšanai.

MEŽĀZIS

Daudz emociju. Diezgan ātri aizsvilsies, it īpaši tad, ja kaut kas nenotiks tā, kā biji iecerējis. Varbūt plāni jāmaina? Pakonsultējies ar kolēģiem vai darījumu partneriem.

ŪDENSVĪRS

Noderētu jaunas zināšanas - it īpaši tehnoloģiju jomā. Ieskaties kursu piedāvājumā. Un varbūt vajadzētu iegādāties kādas jaunas ierīces, kas atvieglo ikdienu.

ZIVIS

Dots devējam atdodas, vēsta tautas gudrība. Un šodien ir tā diena, kad tavi labie darbi tiks atalgoti. Morālā vai materiālā veidā. Daudz labestības un pozitīvas noskaņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu