Nākamnedēļ stāsies spēkā jauns vilcienu kustības grafiks Tukuma, Aizkraukles un Skultes virzienā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā.
Pirmais jaunā "Pasažieru vilciens" elektrovilciena "Vivi" reiss no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas uz "Dubultiem" Jūrmalā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

No šā gada 1. februāra stāsies spēkā jauns vilcienu kustības grafiks Tukuma, Aizkraukles un Skultes virzienā, pavēstīja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

PV norāda, ka šajās līnijās, sākot pasažieru pārvadājumus ar jaunajiem elektrovilcieniem, tika visvairāk palielināts reisu skaits.

Savukārt izmaiņas ieviestas, lai novērstu iespējamu kavējumu izraisītas neērtības pasažieriem, kamēr Čehijas uzņēmums "Škoda Vagonka" labo jauno elektrovilcienu defektus.

Vienlaikus PV mājaslapā "Vivi" un mobilajā lietotnē "Vivi Latvija" publicētajā vilcienu kustības sarakstā, kurā ir redzams plānojums desmit dienas uz priekšu, jau ir ietvertas minētās izmaiņas.

PV ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu