Elīna Didrihsone atklāti par veselības problēmām, kas liedz viņai tikt pie vēl viena bērna (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāti runāja par ļoti personīgu tēmu – savu sievietes veselību. Viņa arī iepriekš soctīklos bija atklājusi, ka pēc dēla dzimšanas nav sakārtojies menstruālais cikls, kas liedz pārim tikt pie vēl viena bērna.

Ārsts ieteicis aktīvi nodarboties ar sportu, ko viņa arī ņēma vērā, un jau vairākus mēnešus regulāri apmeklē sporta zāli.

Didrihsone teic, ka ārsti gan negarantēja to, ka, sākot sportot, viņa uzreiz varēs palikt stāvoklī. Ārsti norādīja uz vēl kādu iespējamo iemeslu: "Viņi man teica, ka viens no iemesliem ir arī tas, ka prāts no rīta līdz vakaram ir nodarbināts tikai par un ap darbu. Es sapratu, ka tā ir arī mana atbildība pret vīru; ja mēs abi gribam vēl vienu bērniņu un es nevaru palikt stāvoklī, tad es saprotu, ka man ir jāizdara viss no savas puses."

Elīna bieži saņem aizrādījumus par saviem ēšanas paradumiem. Viņa neslēpj, ka pārmetumus saņēmusi arī no vīra, taču ārsts apgalvojot, ka ar ēšanas paradumiem viņas problēmām neesot nekāda sakara. "Man to pateica visi trīs ārsti, pie kuriem biju. Manas analīzes ir labākas nekā manam vīram, mīļie."

Pēc tam, kad Elīna pamainīja savu ikdienu, sākot nodarboties ar sportu, šī gada sākumā viņa saviem soctīklu sekotājiem paziņoja, ka pēc divarpus gadiem mēnešreizes ir atgriezušās. 

Didrihsonu pāris apņēmies kļūt par daudzbērnu ģimeni. Elīna ir pateicīga gan par ģimenes finansiālo stāvokli, gan attiecībām ar vīru, un šos uzskata par būtiskiem faktoriem, kāpēc ģimene būtu gatava kļūt kuplāka. "Mums ir jāvairojas," tā Didrihsone.

Kā zināms, Didrihsone dēlu laida pasaulē 2022. gada 12. jūlijā, ļaujot viņas dzemdībām sekot līdzi teju visai Latvijai. 

Vēstīts iepriekš arī tas, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas raisījuši plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri piesaistījuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas uzmanību.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības – piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu