Lielbritānijas visbīstamākais ieslodzītais reiz lūdzis kamerā ievietot mājdzīvnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: StrangeButTrue/"X"

Lielbritānijas visbīstamākais ieslodzītais Roberts Modslijs, kurš vieninieku kamerā jau nosēdējis gandrīz 46 gadus un ar šo faktu uzstādījis pasaules rekordu, reiz palūdzis kamerā ievietot mājdzīvnieku, vēsta ārvalstu mediji.

Viņš cietuma darbiniekiem apsolījis, ka to neapēdīs. Ieslodzītais arī lūdzis nodrošināt televizoru, lai viņš varētu uzzināt, kas notiek pasaulē. Tiesa viņa kamerā netika ievietots ne mājdzīvnieks, ne televizors.

70 gadus vecais sērijveida slepkava ar iesauku vieninieku kamerā sēž kopš 1979. gada par četru vīriešu slepkavību. 1978. gadā viņam piesprieda mūža ieslodzījumu par divu cilvēku slepkavību, bet cietumā viņš nogalināja vēl divus cilvēkus.

Ņemot vērā šos faktus, 1983. gadā viņam uzbūvēja specializētu kameru, kurā viņš pavada 23 stundas, bet vienu stundu viņu izved pastaigāties šaurā telpā.

Viņš iesaukts par "kanibālu slepkava", lai gan apgalvojumi par kanibālismu izrādījās nepatiesi. Viņš pats norādījis, ka upuri bijuši izvarotāji, pedofili vai dzimumnoziedznieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu