«Melo-M» un Jaffa vairs nav modē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

No 12.novembra līdz 3.decembrim čellu rockgrupa «Melo-M», kas šogad uzstājoties kopā ar somu čellu rokgrupu Apocalyptica prezentēja savu debijas albumu, dosies Latvijas koncertturnejā.

Kopā ar grupas «Melo-M» mūziķiem koncertos piedalīsies lielākā Latvijas DJ projekta Jaffa Riga DJi. Šis kopprojekts piedāvās Latvijas mūzikas klubos vēl nedzirdētu muzikālo savienojumu – čellu rokmūzika skanēs vienotā priekšnesumā kopā ar DJ spēlēto materiālu.

Interesanti, ka grupas «Melo-M» sadarbība ar Jaffa Riga DJiem nav nejauša – grupas jaunais singls  «The Final Countdown» iekļauts svaigākajā «Jaffa vairs nav modē» izlasē Nr.8, kas tiek prezentēta tieši šīs koncerttūres ietvaros.

«Uzsākot čellu rokgrupas projektu, mūs patiesi pārsteidza un priecēja atsaucība, ko guvām no rokmūzikas mīļotājiem un nozares profesionāļiem. Tikai loģisks turpinājums mūsu koncertiem kopā ar «Apocalyptica», Laimu Vaikuli un Raimondu Paulu, kā arī dalībai festivālā re:loud un koncertiem Maskavā ir šī koncertu turneja,» stāsta Kārlis Auzāns, grupas «Melo-M» dalībnieks.

Klausītājiem koncertturnejas ietvaros būs iespēja noklausīties jau iepazītos grupas «Melo-M» izpildītos skaņdarbus – Jāņa Lūsēna slaveno «Rock on the Ice», Līvu «Dzimto valodu», Jumpravas «Zem diviem karogiem» un vairākas citas populāras kompozīcijas, kas, tāpat kā visi grupas «Melo-M» skaņdarbi, tiek izpildīti izmantojot vienīgi čellus un sitamos instrumentus. Katrs koncerts būs muzikāls eksperiments, jo kopā ar projekta «Jaffa Riga» DJ-iem, «Melo-M» čellisti radīs viennozīmīgi neatkārtojamu un vienreizēju muzikālu piedzīvojumu.

Koncertu turnejā grupas «Melo-M» mūziķi – Kārlis Auzāns, Valters Pūce, Antons Trocjuks un Vilnis Krieviņš kopā ar «Jaffa Riga» DJ-iem prezentēs jauno disku «Jaffa vairs nav modē Nr.8» un sniegs koncertus piecās Latvijas pilsētās un sešos mūzikas klubos:

12.novembrī Tukums, Grands,

24.novembrī Valmiera, Multiklubs,

25.novembrī, Rīga, Casablanka,

26.novembrī, Jelgava, Tonuss,

2.decembrī, Liepāja, Pablo,

3.decembrī, Rīga, Kaļķu Vārti.

Biļetes uz «Melo-M» un Jaffa Riga DJ kopkoncertiem iespējams iegādāties pasākumu norises vietās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu