«Melo-M» čellisti Amerikā meklēs televizoru, kas rāda «Eirovīziju»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Čellu rokgrupas «Melo-M» mūziķi ceturtdien ieradušies ASV, kur uzturēsies teju mēnesi, savas koncertturnejas laikā apciemojot lielvalsts abus krastus.

«Melo-M» ceļš ASV sākās ceturtdien Ņujorkā, kur jau ierašanās brīdī latviešu čellistu trio piesaistīja lielu apkārtējo interesi, proti, mūziķi nolēmuši svešajā valstī saglabāt savu identitāti un ne mirkli nešķirties no sava stila — brillītēm un čelliem. Izrādās, ka pat Ņujorkā, kur ir gana ekscentriķu, šāda paskata trio spēj piesaistīt uzmanību. Atliek tikai minēt, kā uz trio tēlu reaģēs citviet.

Čellistu tālākās gaitas ASV vedīs uz Vašingtonu, kur 4. februārī notiks pirmais koncerts, 11. februārī gaidāms koncerts Klīvlendā, 12. februārī latviešu čellisti koncertēs Kalamazū, 17. februārī — Mineapolē, 18. februārī — Čikāgā, 24. februārī «Melo-M» muzicēs Sietlā, bet tad dosies uz Losandželosu, kur koncerts gaidāms 27. februārī.

Jau ierodoties ASV, «Melo-M» mūziķi uzzināja, ka turienes latviešu interese par viņu koncertiem esot ļoti liela. Par to nav jābrīnās, jo grupas partnere turnejas organizēšanā ir viena no ietekmīgākajām trimdas latviešu organizācijām — Amerikas latviešu jaunatnes apvienība (ALJA).

Jau pavisam drīz grupai svarīgs notikums gaidāms tepat Latvijā — šovakar notiks «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināls, kurā piedalīsies «Melo-Mania» un «Autobusa debesīs» vokālista Marta Kristiāna Kalniņa izpildītā Imanta Kalniņa dziesma «Say It Is». Pašlaik «Melo-M» mūziķi vēl nav zaudējuši cerības atrast veidu, kā no ASV sekot līdzi pusfināla gaitām Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu