Nikola Kidmena filmas uzņemšanas laikā cieš autoavārijā

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Austrāliešu aktrise un «Oskara» ieguvēja Nikola Kidmena nogādāta slimnīcā pēc autoavārijas, kas notikusi filmēšanas laikā, informē Losandželosas policija.

Trīsdesmit deviņus gadus vecajai Holivudas vislabāk atalgotajai zvaigznei sniegta medicīniskā palīdzība «Cedars Sinai» slimnīcā, kur viņa nogādāta pēc tam, kad automašīna, kurā viņa braukusi, ietriekusies laternas stabā.

«Aptuveni vienos naktī mašīna nobrauca no ceļa un ietriecās apgaismojuma stabā,» aģentūrai AFP pastāstīja Losandželosas policijas pārvaldes pārstāve Marta Garsija. «Tika ziņots par nelielām sūdzībām, taču cilvēki, kas bija iesaistīti negadījumā, paši devās uz slimnīcu un tagad jau ir atlaisti mājās. Negadījumā gūtās traumas bija nenozīmīgas.»

Garsija apstiprināja, ka avarējušajā automašīnā bijusi Kidmena. Losandželosas centra iela, kurā notika filmēšana, tobrīd iedzīvotājiem bijusi slēgta, viņa piebilda.

Operatora auto, kas vilcis automašīnu, kurā atradās aktrise, pagriezienā saslīdējis. Vietējā televīzijā rādītajā videoierakstā redzams, ka Kidmena acīmredzami mierīgi dodas projām no notikuma vietas.

Negadījums notika vācu režisora Olivera Hiršbīgela zinātniskās fantastikas filmas «Invasion» uzņemšanas laikā. Austrāliešu aktrise tajā tēlo Vašingtonas psihiatri, kura atklāj kādas epidēmijas ārpuszemes izcelsmi.

Kidmena 2003. gadā ieguva «Oskaru» par britu rakstnieces Virdžīnijas Vulfas atveidojumu filmā «Hours» («Stundas»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu