Policija jau aizturējusi iespējamo Ivanovas slepkavu [papildināta]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:V.Stīpnieks, DB/AFI

Par uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavību policijai pirmdienas naktī jau izdevies aizturēt kādu personu, kurš, iespējams, paveicis noziegumu. To pirmdien preses brīfingā paziņoja Rīgas Kriminālpolicijas šefs Ints Ķuzis.

Ķuzis informēja, ka naktī uz pirmdienu pulksten vienos Rīgas apvienotajā dežūrdaļā tika saņemts zvans no slepkavības liecinieka, ka Ivanova nogalināta savas mājas pagalmā. Ierodoties notikuma vietā, policisti atrada uzņēmējas mirstīgās atliekas un slepkavības liecinieku, kurš policistiem norādīja virzienu, kurā devās nozieguma izdarītājs.

Policija aplenca perimetru, kurā varēja atrasties aizdomās turamais, un pusčetros aizturēja iespējamo šāvēju. Ķuzis stāstīja, ka sniegā varēja atrast aizdomās turamā pēdas.

Šāvējs kopumā izdarīja sešus šāvienus – četrus Ivanovas ķermenī, vienu galvā un vienu pa mašīnu, ar kuru Ivanova ieradās mājās. Slepkavības ieroci policijai pagaidām nav izdevies atrast. Šobrīd turpinās notikuma vietas apskate.

Par slepkavību izvirzītas divas versijas. Ķuzis stāstīja, ka pēc nogalinātās mājas apskates var secināt, ka tajā bijis svešs cilvēks vai cilvēki, jo mājā izjaukta lietu vispārējā kārtība, kas norāda uz iespējamu laupīšanu. Tomēr pastāv versija arī par pasūtījuma slepkavību, jo laupītājs, visticamāk, nebūtu izdarījis tik daudz šāvienus. Pastāv arī versija, ka sievietes slepkavība saistīta ar viņas vīra Igora Ivanova darbību, tomēr tā nav pamatversija, norādīja Rīgas Kriminālpolicijas šefs.

Policija uzskata, ka slepkava Ivanovu gaidīja mājās. Mirusī jau bija mājās nolikusi mantas, un izgājusi ārā aizvērt pagalma vārtus. Slepkavības liecinieks bijis saistīts ar Ivanovu.

Nogalinātā pirms tam nebija policijas redzes lokā. Par aizturēto pagaidām policija nedod nekādu informāciju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu