Neredzēts notikums: «Melo–M» koncertē gaisā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Atzīmējot jaunās gaisa balona sezonas un čellu trio «Melo–M» Latvijas turnejas sākumu, šodien, 22. aprīlī, plkst. 11.00 Arkādijas parkā pie «Lokomotīves» stadiona bija skatāms nepieredzēts notikums — «Melo–M» čellisti ar gaisa balonu pacēlās virs zemes, lai sniegtu nelielu koncertu no mākoņiem, informē «Platforma Records» pārstāvis Jānis Penka.

«Melo–M» jaunā koncertprogramma veltīta ceļojumam apkārt pasaulei. Tā kā pirms turnejas nepieciešams mēģinājums, grupas puiši to izlēmuši noturēt pavisam ekstrēmi — atrodoties gaisa balonā virs zemes. Tomēr dzirdēt notiekošo varēja labi. Akcija noritēja sadarbībā ar biedrību «Gaisa baloni». 

Jau vēstīts, ka čellu trio «Melo–M» ar koncertu Ropažu kultūras namā 25. aprīlī sāks koncertturneju pa Latvijas pilsētām.

Koncertos «Melo–M» atskaņos jauno mūzikas programmu «Apkārt pasaulei» ar krievu, ebreju, īru, somu, šveiciešu, afrikāņu, grieķu un daudzu citu tautu populārākajām melodijām, kā arī priecēs ar labi zināmiem latviešu un ārzemju populārās mūzikas hitiem.

Pavisam turnejā grupa koncertēs 11 Latvijas pilsētās. Koncertceļojums noslēgsies līdz ar grupas jaunā albuma «Apkārt pasaulei» izdošanu, vēl nepieredzētu akciju Rīgā un koncertu internetā.

Koncertu norises vietas un laiki:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu