Šķēle nevēlas ar savu klātbūtni aizēnot koalīcijas sēdes

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Tautas partijas (TP) līderis Andris Šķēle nedomā regulāri piedalīties iknedēļas koalīcijas partiju sanāksmēs, jo baidās, ka ar savu klātbūtni aizēnos sēdēs apspriestā saturu, aģentūrai BNS atzina TP līdera preses sekretārs Romāns Meļņiks.

«Tas nebūs laika jautājums, tas būs satura jautājums,» uzsvēra Meļņiks, atbildot uz jautājumu, vai un kad Šķēle iecerējis sākt regulāri piedalīties Koalīcijas padomes sēdēs.

Šķēles runasvīrs norādīja, ka jau patlaban TP viedoklis šajās sanāksmēs esot labi pārstāvēts, jo tajās regulāri piedalās vairāki partijas biedri - gan pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns, gan Saeimas deputāti.

«Gadījumā, ja būs tādi jautājumi, ja būs nepieciešama Šķēles kunga iejaukšanās, tad piedalīsies,» sacīja Meļņiks.

Šādu Šķēles pozīciju viņa preses sekretārs skaidroja ar to, ka TP tēvs nevēloties ar savu klātbūtni aizēnot koalīcijas diskusiju saturu, jo patlaban katra Šķēles tikšanās izsaucot plašu ažiotāžu un lielu žurnālistu interesi.

«Redziet, ir kaut kāds politiskais līdzsvars, kas Koalīcijas padomē jāsaglabā.. Negribētos radīt milzīgu ažiotāžu katrā koalīcijas sēdē,» klāstīja Meļņiks.

Jau vēstīts, ka oficiāli TP valdes priekšsēdētāja krēslu Šķēle atguva partijas kongresā 21.novembrī. Tomēr līdz šim iknedēļas koalīcijas sēdēs, kurās ierasti piedalās partiju līderi, viņš nav steidzis būt klāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu