Šķēle: esmu divreiz jau izvedis valsti no dziļas krīzes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Neviens nav dzirdējis, ko taisos darīt. Es jau divas reizes esmu pierādījis, ka varu izvest valsti no dziļas, dziļas krīzes,» tā par iespējamo valsts izvešanu no krīzes arī tagad saka Tautas partijas līderis Andris Šķēle.

Viņš sarunā LTV raidījumā «100. pants» pavēstīja, ka Tautas partijai ir pavisam citāds plāns nekā valdībai par to, kā iziet no krīzes. «[Balsojot par budžetu], Tautas partijas izvēle bija grūta. Partija gribēja nofiksēt kritiena brīdi. Tagad mēs dosim citus variantus,» — tā Šķēle.

Jautāts, lai nosauc konkrētu soļus, ko viņš plāno darīt, lai palīdzētu valstij, Šķēle atbildēja, ka noteikti nedrīkst celt nodokļus. «Neviens saprātīgs cilvēks nodokļus krīzes laikā neceļ. Jāsamazina PVN, jāsamazina uzņēmumu ienākumu nodoklis.»

Viņš arī min, ka steidzami jārada darba vietas. «Jāiegulda nauda infrastruktūrā. Jāveido lieli infrastruktūras projekti,» sacīja Šķēle.

Politiķis arī kategoriski noliedz, ka kādreiz būtu zadzis vai nemaksājis nodokļus. «Neesmu neko zadzis. Andris Šķēle nodokļus ir maksājis saskaņā ar likumdošanu.»


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu