Skārleta Johansone grib ierakstīt vēl vienu mūzikas albumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas aktrise Skārleta Johansone atzinusi, ka labprāt gribētu ierakstīt vēl vienu albumu, jo darbs pie iepriekšējiem diviem bijis ļoti aizraujošs.

Johansone jau ir ierakstījusi divus albumus - «Anywhere I Lay My Head» ar Toma Veitsa dziesmu kaverversijām un kopā ar amerikāņu mūziķi Pītu Jornu tapušo «Break Up», un aktrise neatmet cerības ierakstīt arī trešo. «Es ar prieku ierakstītu vēl vienu labumu. Vēl nekas nenotiek šajā virzienā, taču es nekad neatteikšos no šīs idejas.»

«Es tik lieliski pavadīju laiku, ierakstot «Break Up» un Toma Veitsa kaveralbumu, ka domāju, ka nākotnē varētu tapt kaut kas vēl.»

Johansone atzinusi, ka mūziku savam trešajam albumam viņa vēlētos rakstīt pati. «Protams, man patīk kaverversijas. Tas ir jautri. Esmu liela mūzikas mīļotāja, kolekcionāre, klausītāja un tā tālāk. Man patīk ierakstīt kaverversijas, jo tad es jūtos kā dušā. Domāju, ka es noteikti rakstīšu [arī] oriģināldziesmas.»

«Anywhere I Lay My Head» Johansones izpildījumā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu