Iespējams, izdevies atrast «Costa Concordia» avārijas galveno vaininieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Iespējams, izdevies atrast kruīzu kuģa «Costa Concordia» avārijas galveno vaininieci. «Life News» raksta, ka 1 stundu un 34 minūtes pirms traģēdijas kuģa restorāna zāles pārziņa māsa Patrīcija Tjevoli, kas dzīvoja uz Džiljo salas, savā profilā sociālajā tīklā ierakstījusi, ka «gatavojas sveicināt savu brāli».

Jau ziņots, ka kuģa kapteinis tiek vainots bezatbildībā, pieņemot lēmumu neievērot kuģa maršrutu un pietuvoties bīstami tuvu krastam, lai kādu pasveicinātu. Izrādās, ka sveicieni sūtīti zāles pārziņa māsai.

«Pavisam drīz «Concordia Costa» peldēs tuvu krastam, un es beidzot varēšu pasveicināt savu brāli, kas dodas uz kādu nelielu ballīti Savonā,» šādu ierakstu sociālajā tīklā «Facebook» sieviete izdarījusi avārijas dienā pulksten 20.08, bet pulksten 21.42 kuģis jau avarēja.

«Costa Concordia» operatorkompānijas vadītājs jau nācis klajā ar paziņojumu, ka atbildība par kuģa avāriju pilnībā jāuzņemas kuģa kapteinim, kas mainīja kuģa maršrutu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu