Lapsa: Sprūdžs medībās devies ar «pionieru bundziņām un taurīti» (181)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Žurnālists Lato Lapsa ir pārliecināts, ka no Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga («Latvijai un Ventspilij») atstādināšanas no amata nesanāks nekas vairāk par «Grīnberga lietu».

Intervijā Latvijas radio Lapsa sacīja: «Šajā jautājumā ir svarīgi skatīties nevis uz tūlītējiem specefektiem, bet tālākās nākotnes iznākumu. Te vietā ir līdzība - ja tāds normāls latviešu vīrs ir kādreiz gribējis noķert kādu glumu radību, piemēram, zuti, tad viņš vienmēr medībās devies ar žebērkli, tīklu vai āķi. Katrā gadījumā- ar kādu rīku, kas paredzēts konkrētajai glumajai radībai. [Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds] Sprūdžs (RP) savās «zušu medībās» devies ar «pionieru bundziņām un taurīti». Attiecīgs būs arī rezultāts,» sacīja Lapsa, piebilstot, ka vistrakākais ir tas, ka Sprūdžs savās «zušu medības» rīko nevis par savu personisko naudu, bet visu Latvijas nodokļu maksātāju naudu. «Par to kompensācijās maksāsim mēs visi,» sacīja Lapsa.

Jau ziņots, ka Sprūdžs nolēmis no amata atstādināt Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu.

Kā žurnālistiem paziņoja Sprūdžs, viņš par šādu rīcību izšķīries pēc Lemberga atbilžu saņemšanas uz pagājušajā nedēļā nosūtīto pieprasījumu.

Savukārt pats Lembergs ir pārliecināts, ka ka Sprūdžs nevarot viņu atstādināt no amata, jo no domes priekšsēdētāja amata viņu var atstādināt tikai darba devējs – Ventspils pilsētas dome.

<em>Lembergu atstādina no Ventspils domes priekšsēdētāja amata</em>

Komentāri (181)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu