Britu policija nāk klajā ar jaunu versiju Zaļkalna un Grosas pazušanas lietā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu policija ir pārmeklējusi vairāk nekā 30 īpašumus, meklējot kādus pavedienus Arņa Zaļkalna un britu skolnieces Alises Grosas pazušanas lietā. Policijai ir radusies versija, ka Zaļkalnam, iespējams, bijis līdzdalībnieks, vēsta britu mediji.

Vietējās policijas pārstāvji uzskata, ka gadījumā, ja Zaļkalns nav aizbēdzis no valsts, viņam palīdz slēpties kāda nezināma persona, kurai, ļoti iespējams, ir zināms arī Alises Grosas liktenis.

Skotlendjards ir veicis pieprasījumu visiem dienestiem par reģistrētajām pašnāvībām kopš 4.septembra, kad pazuda Zaļkalns.

Policijas pārstāvis medijiem atklāja, ka kopā ir pārmeklēti 30 īpašumi, kuros ir gan dzīvojamās mājas, gan tukšas adreses. Viņš norādījis, ka Zaļkalna draugi un paziņas ir nokārtojuši visas nepieciešamās formalitātes, kas nepieciešamas izmeklēšanai.

Detektīviem ir izdevies atrast Zaļkalna velosipēdu, ar kuru viņš vienmēr devies uz darbu. Policijai ir radušās aizdomas, ka Zaļkalnam ir līdzdalībnieks, kurš varētu viņam palīdzēt slēpties, kā arī, pat maldināt likumsargus.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu