Straujuma: Visām valdībām reiz pienāk beigas. Kad tās pienāks, es jūs informēšu (109)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma («Vienotība») pirmdien Saeimas namā žurnālistiem nevēlējās komentēt iespējamo viņas vadītā Ministru kabineta (MK) krišanu pēc tam, kad nākamā gada valsts budžets tiks apstiprināts parlamentā.

Reizē Straujuma norādīja, ka «visām valdībām reiz pienāk beigas».

«Un, kad tas pienāks, tad es jūs visus informēšu, esiet droši,» taujāta, vai viņas vadītā valdība varētu tuvākajā laikā krist, atbildēja politiķe.

Viņa uzsvēra, ka šobrīd nekādus citus komentārus saistībā ar iespējamo valdības krišanu nesniegs. «Ja tas notiks, tad visi zināsiet. Šobrīd man nav komentāru,» teica Straujuma.

Pēc atkārtotiem žurnālistu jautājumiem valdības vadītāja uzsvēra, ka pagājušo nedēļu pavadījusi komandējumā Ķīnā, savukārt svētdien - Briselē, kur dzirdējusi visādas versijas.

«Es tik daudz visādas idejas, stāstus dzirdēju... Ja es sāktu komentētu visu pēc kārtas, es atvainojos...,» pauda Straujuma.

Jau vēstīts, ka pēc Straujumas neuzticības izteikšanas partijas biedram satiksmes ministram Anrijam Matīsam politiskajos kuluāros aktualizējās sarunas par esošās valdības stabilitāti un tās iespējamo krišanu.

Neoficiāli tiek pieļauts, ka pašreizējais Ministru kabinets pēc nākamā gada budžeta apstiprināšanas varētu krist. Nākamo valdības vadīšanu varētu atkal uzņemties «Vienotība» un par iespējamo premjeri tiek minēta partijas līdere Solvita Āboltiņa.

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu