Vienmēr tīra veļa – ar mazgātavas Albus palīdzību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

Aukstākajos mēnešos ne vienam vien rodas bažas, ja ir jāmazgā lielās un biezās segas, gultas veļa un paralēli vēl drēbes. Siltā laikā gribas atpūsties pie dabas, baudīt sauli un nedomāt par mājas soli.

Nereti veļasmašīna nav pietiekami ietilpīga, lai visu izmazgātu vienā reizē, kas brīvā laika plānošanā liek nosliekties par labu veļas mazgāšanai. Risinājumu šīm problēmām piedāvā veļas mazgātava Albus, kura ne tikai izmazgās, izžāvēs un izgludinās veļu, bet arī paņems to no Jums un nogādās atpakaļ.

Veļas mazgātava Albus ir ģimenes uzņēmums, kura mērķis ir atvieglot cilvēkiem ikdienu. Sēdējām un domājām, kādi pakalpojumi trūkst, kas pašiem liekas vajadzīgs un noderīgs un nonācām līdz idejai par veļas mazgāšanu, jo nav noslēpums, ka, piemēram, izmazgāt, izžāvēt segu un izgludināt gultas veļu mājas apstākļos nemaz nav tik vienkārši.

Foto: Publicitātes foto

Skatoties uz tendencēm kopumā, redzam, ka sabiedrībā aizvien populārāka kļūst kvalitatīva brīvā laika pavadīšana ar ģimeni, aktīvi atpūšoties vai veltot laiku savai izaugsmei un vaļas priekiem. Tāda arī ir Albus misija- atvieglot ikdienu, lai atliek laiks rotaļām ar bērniem, laiks ģimenes lokā un galu galā arī saviem vaļas priekiem un interesēm.

Tieši klientu ērtība bija galvenā motivācija izveidot pakalpojumu, kas ļaus cilvēkiem ietaupīt laiku un veltīt to citām lietām, nevis veļas mazgāšanai un gludināšanai.

Klientam sazinoties ar Albus pa tālruni 26005055, veļa noteiktajā laikā tiks paņemta, aizvesta izmazgāt, izžāvēt, izgludināt, salocīt un pēc tam atvesta atpakaļ. Darba izpilde ir gana ātra, šobrīd nodrošinām veļu atpakaļ trīs dienu laikā. Tomēr operativitāte nav vienīgais uzņēmuma pluss. Albus klientus noteikti piesaistīs ar kvalitatīvu pakalpojumu un personisko attieksmi pret katru klientu.

Pakalpojums tiek sniegts izmantojot profesionālu tehniku un līdzekļus. Klientam ir brīva izvēle attiecībā uz veļas mīkstinātāja lietošanu viņa veļas mazgāšanai, jo gana daudzi šādu līdzekli neizmanto.

Mazgāts tiek viss, kam paredzēta slapjā mazgāšana, sākot no gultas veļas līdz segām un aizkariem. 

Zvaniet vai rakstiet un noteikti vienosimies par labāko sadarbības modeli.

Foto: Publicitātes foto

Vairāk par uzņēmuma piedāvājumiem, kā arī cenām var uzzināt Albus interneta mājas lapā.

Zvanot pa tālruni 26005055, vai sazinoties pa šo pašu tālruni aplikācijā Whatsapp, kā arī sazinoties sociālajā tīklā facebook

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu