T 28.10.2020.

Jauns trieciens Natašai Koroļovai: Tarzāns centies iekarot slavenu Krievijas mūziķi

Šķiet, ka striptīzdejotāja un šovmeņa Sergeja Gluško jeb Tarzāna mīļākās Anastasijas Šuļženko paziņojums par viņu romānu atvēra kādas neredzamas slūžas - nu gan mazpazīstamas modeles, gan ļoti slavenas dāmas sociālajos tīklos dalās pieredzē, ka bijušas attiecībās ar mūziķes Natašas Koroļovas vīru.

Viena no striptīzdejotāja iekāres objektiem izrādījās deviņdesmito gadu zvaigzne Natālija Šturma. Pēc viņas teiktā, gadu pirms laulībām ar mūziķi Tarzāns pamatīgi aplidoja viņu. Jāatzīmē, ka Gluško un Koroļova apprecējās pēc divu gadu kopā būšanas. 

"Tarzāns mani aplidoja, mēs pat gājām peldēties, viņš parādīja, kā izskatās bez drēbēm. Un, kamēr mēs braucām, viņam rakstīja un zvanīja ne mazāk par 150 sievietēm. Pēc pastaigas es devos mājās, viņu neaicinot ciemos, par ko viņš bija ļoti pārsteigts. Bet man patīk monogāmi vīrieši," norādīja Šturma. 

Dziedātāja ir pārliecināta, ka Tarzāns Koroļovu gandrīz 20 gadu ilgās laulības laikā ir krāpis vairākkārt. 

"Viņa produktīvo un mīlošo Igoru Nikolajevu nomainīja pret striptīzdejotāju Tarzānu, nepiedodot Nikolajevam nodevību, kuru Tarzānam piedod viegli. Un piedos arī nākotnē, bez šaubām. Nozagti dimanti ir cena par dzīvošanu ar tik krāšņu kuili kā Serjoža. Starp citu, viņš ir labs cilvēks, izglītots, nekonfliktē. Viņš nedzer, sievietes viņu dievina. Bet neatkarīgi no tā, kā jūs barojat vilku, viņš joprojām skatās meža virzienā," uzskata mūziķe. 

Atgādinām, ka Tarzāns esot uzaicinājis pie sevis uz mājām divas sievietes, kuras Koroļovai un viņas vīram nozagušas dārglietas vairāku tūkstošu vērtībā. Tāpat tika paziņots, ka viena no sievietēm - Anastasija Šuļženko - no Tarzāna it kā esot stāvoklī, kas izrādījās meli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сколько волка не корми он все равно в лес смотрит). Наташа поменяла продуктивного и любящего ее Игоря Николаева на стриптизера Тарзана, не простив Николаеву измен, которые запросто прощает Тарзану. И будет прощать впредь, без сомнений. Украденные бриллианты - значит это цена жизни с таким шикарным кобелиной как Серёжа. Человек кстати он хороший, воспитанный, не конфликтный, не пьёт, женщины его обожают. Помниться за год до брака с Королевой Тарзан ухаживал за мной, мы даже ездили купаться на Москва-реку, он так показывал каков он без одежды). А пока ехали ему написали и позвонили ну женщин 150 не меньше🙈 После прогулки я ушла домой не пригласив его чему он был очень удивлён. Но я люблю моногамных мужчин 🤷‍♀️ а эстафетная палочка это не мое. Наташе Королевой наоборот зашло. Она вступила в это состязание, она любит его, ей видней за что. Хотя и пользователи инета могли лицезреть гордость Тарзана во всю красу). То что Тарзан обвинил во всем женщин, которые бессовестно его опоили волшебным снадобьем - это враньё, ведь перед тем как вырубится он не забыл надеть презерватив с пупырышками (о чем наивно поведал общественности). Но мне единственное что не понравилось это сравнение с Ефремовым. Это диаметрально противоположное уровни. Как небо и земля. К тому же никакого раскаяния у Тарзана нет. Наташа Королёва много лет назад в каком то интервью говорила что они живут отдельно - она с ребёнком за городом, а супруг в Москве - ему после работы удобней в городе ночевать. Ну, согласитесь такой кобелина один, разгоряченный после эротического шоу - Наташа просто уговорила себя не реагировать на его адьюльтеры. И так будет всегда, может это ее заводит). #хорошийлевакукрепляетбрак #😂 #расходимсянасобманули #тарзан #наташакоролева #пустьговорят #первыйканал #сплетниинтригирасследования #😜 Сегодня в 19.40 По шоу - собрались чудо-юдные персонажи, я было начала серьезно «нарыв» вскрывать🤣но потом там такой цирк начался..) Короче, Наташе Королевой беспокоиться не о чем, ее соперницы похоже пиарятся🤷‍♀️#попкорн #смотримосуждаемсоветуем

A post shared by Natalia Shturm (@nataliashturm) on