Otrdienas horoskops: 8. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 8. martam.

AUNS

Šodien apcerīgs noskaņojums saistībā ar finanšu tēmu. Gribētos, lai bankas kontā vairāk. Ir varianti: jārunā par algas pielikumu vai jāpievēršas savam biznesam.

VĒRSIS

Ļoti aktīva diena. „Tas esmu es? Vienmēr apdomīgais un nosvērtais?”- pats par sevi būsi pārsteigts. Kamēr veiksmes laumiņa smaida, tikmēr rosīgi jādarbojas.

DVĪŅI

Diena ļoti piemērota dažādām lietišķām darīšanām, mācībām un sasniegumiem profesionālajā jomā. Jaunas idejas, jauni kontakti. Vienīgi traucēt var bangojošas emocijas.

VĒZIS

Darbs komandā nebūs visai sekmīgs, jo katrs to „deķīti” grib vilkt uz savu pusi. Kolēģi vai sadarbības partneri var kaut ko sastrādāt, bet pēc tam jālabo tev. Pieskati procesus.

LAUVA

Pārliecinoši parādīsi savas spējas un talantus lietišķajā jomā. Lauvām tīk atrasties slavas saulītē, un šodien to varēsi izbaudīt. Vakarā sirsnīgas emocijas un daudz mīlestības.

JAUNAVA

Enerģija virmo! Būsi gatavs ķerties pie lieliem darbiem vai pabeigt to, kas citiem nav bijis pa spēkam. Kolēģi novērtēs, darījumu partneri ar atzinīgiem vārdiem neskoposies.

SVARI

Ražīga un aktīva diena. Enerģijas un ideju netrūks. Tikai jāsargās no pārsteidzības un jābūt ļoti uzmanīgam, ja kārtojami kādi dokumenti. Nepieciešamības gadījumā konsultējies ar juristu.

SKORPIONS

Darbā viss rit savu gaitu. Iespējams, ka jāatrisina kādi jautājumi ar sadarbības partneriem, taču tu sekmīgi tiksi galā. Jo – kurš gan ir vēl labāks stratēģis par Skorpionu!

STRĒLNIEKS

Ja tev jāpieņem kāds būtisks lēmums, novērtē plusus un mīnusus. Un atceries to latviešu sakāmvārdu, ka „ātri tikai blusas ķer”... Tas attiecas uz jebkuru dzīves sfēru – gan darbu, gan attiecībām.

MEŽĀZIS

Var rasties noderīgas idejas par ienākumu palielināšanu. Jāraksta biznesa plāns un jārēķina, kas tur var sanākt. Vai arī jārunā par algas pielikumu. Apspriežami dažādi varianti.

ŪDENSVĪRS

Dvēselē pavasara nojausmas un apkārt daudz košu krāsu. Diena veiksmīga. Iespējamas labas idejas par ienākumu palielināšanu, kā arī jauni darījumu kontakti.

ZIVIS

Lieliska diena, lai realizētu sen izlolotas ieceres. Sekmīgi biznesa plāni un iespējas atrast atbalstītājus. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad jāmeklē internetā kursu vai semināru programmas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu