Pirmdienas horoskops: 21. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 21. martam.

AUNS

Aktīva diena, bet ik pa brīdim domas: vai visu daru pareizi? Vai eju pa īsto ceļu? Galvenais – neko neuzsāc un lēmumus nepieņem steigā. Ātrumā kaut kas var noiet greizi.

VĒRSIS

Labs laiks kontaktu veidošanai. Daudz tālruņa zvanu, daudz e-pastu un aktīva komunikācija. Kāda lietišķa pazīšanās var pārvērsties draudzībā vai otrādi.

DVĪŅI

Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un pateiks paldies par idejām un ierosinājumiem. Sekmīgi nokārtosi darīšanas bankās vai iestādēs, atrisināsi svarīgus lietišķos jautājumus.

VĒZIS

Pirmdiena nemierīga. Ieceres var izjukt – kāds nepilda solīto, kāds pavirši izturas pret pienākumiem. Taču tā ir iespēja parādīt savas spējas un kompetenci.

LAUVA

Iespējas paspīdēt ar zināšanām profesionālajā jomā, bet, ja esi vadītājs vai uzņēmējs, tad stiprināt autoritāti un pierādīt, ka esi līderis, kurš prot risināt visdažādākās situācijas.

JAUNAVA

Viss laikus, pēc plāna un akurāti. Jaunava šodien pirmā birojā vai virtuālajā darba telpā. Darba devēji, biznesa vai darījumu partneri tevi ciena par precizitāti un akurāto pieeju.

SVARI

Katru situāciju ļoti rūpīgi izvērtē un tad spēsi pieņemt pareizos lēmumus. Jābūt modram sadarbības jautājumos, var rasties jautājums: vai esmu kopā ar īstajiem cilvēkiem?

SKORPIONS

Nedēļa sākas ar pilnu jaudu. Darbs darbu dzen, jārisina vairāki jautājumi vienlaikus, varbūt mainās kādi plāni vai norunas. Galvenais – saglabāt mieru. Bet ar to tev problēmu nav.

STRĒLNIEKS

Jaunas iespējas var pavērties saistībā ar ārzemju tēmu. Kāds tiešsaistes kursos vai semināros atradīs ko ļoti noderīgu. Jebkuras zināšanas būs bonuss tālākai darbībai.

MEŽĀZIS

Pirmdienā grūti iešūpoties. Un vispār - grūti izkāpt no ierastās komforta zonas. Bet vajag! Ja rodas laba ideja, to vajag realizēt. Nenokavē īsto brīdi.

ŪDENSVĪRS

Šai darba nedēļai lieli plāni. Dažu brīdi sajūta, ka galva plīst no domu straujuma. Tu esi ideju cilvēks ar spējām paskatīties un parēķināt kādu soli uz priekšu.

ZIVIS

Kolektīvā baudīsi cieņu un tavs veikums tiks augstu novērtēts. Tikai raugies, lai tas atspoguļojas bankas kontā. Ja ir savs bizness, tad jāpārskata finanšu plūsma, ienākumi un izdevumi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu