Otrdienas horoskops: 22. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 22. martam.

AUNS

Profesionālajā jomā iespējas parādīt spējas un talantus. Kāds varbūt satiks domubiedrus, lai vērtīgas un vēlāk peļņu nesošas idejas, kāds atradīs sponsorus.

VĒRSIS

Kā jau kārtīgs darbarūķis, rosīsies galvu nepacēlis, darbu tik daudz, ka gala neredz. Taču tas tevi nebiedē, jo esi pieradis dūšīgi strādāt. Vakarā aizej uz sporta klubu vai pastaigājies.

DVĪŅI

Patlaban daudz jautājumu par to, kāpēc notiek tā, kā notiek. Vērtē informāciju un mēģini izlobīt patiesības graudus. Svarīgās lietās labs palīgs būs intuīcija.

VĒZIS

Nedari neko steigā. Svarīgu jautājumu risināšanu vēlams mazliet atlikt, lai vari mierīgi padomāt. Toties ir labs laiks mācībām, jaunas zināšanas palīdzēs darbā vai biznesā.

LAUVA

Diena sekmīga visdažādākajām lietišķajām darīšanām, bet tajā pašā laikā svarīga arī privātā dzīve. Iespējams, jārisina kādi steidzami ar mājas saimniecību saistīti jautājumi.

JAUNAVA

Pienākumu daudz un kļūst arvien vairāk, tāpēc ir vērts parunāt par atalgojumu vai ienākumu sadali. Kā mēdz teikt: labs darbinieks vai kompanjons zelta vērtē.

SVARI

Radoša diena. Profesionālajā jomā būs labas idejas un jaunas ieceres. Ja uzreiz nevari realizēt, tad noglabā „ideju lādītē”. Kad pienāks īstais brīdis - noderēs.

SKORPIONS

Šodien mazliet jāpadomā. Aizver aiz sevis kabineta durvis, vai darba virtuālajā telpā izslēdz kameru. Līdztekus plānam „A” radīsies arī plāns „B”. Tiksi ar visu sekmīgi galā.

STRĒLNIEKS

Daudz ideju saistībā ar peļņas iespējām. Raksti projektus, meklē labāk atalgotu darbu, pievērsies privātajam biznesam. Veiksme ir ar tevi un vēlāk ienākumi priecēs.

MEŽĀZIS

Prāts aizņemts ar domām par jauniem projektiem un peļņas palielināšanu. Radīsies labas idejas. Vari mainīt darbu vai darbības jomu, vari pievērsties savam biznesam.

ŪDENSVĪRS

Īstais laiks, lai liktu pamatus jaunam projektam vai dzīvē kaut ko mainītu. Enerģijas daudz un arī draugi, kolēģi un ģimene atbalsta. Var gan pietrūkt kādu zināšanu, bet tad jāmācās.

ZIVIS

Veiksme ir ar tevi, līdzās īstie cilvēki, domubiedri, atbalstītāji. Lielisks laiks prezentācijām un sponsoru meklējumiem. Spēsi skaidri un pārliecinoši izklāstīt idejas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu