Iebrucis pagrabs un bojāts ūdensvads. Rīdzinieki atstāti bez ūdens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ventspils iela, Rīga.
Ventspils iela, Rīga. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Rīdziniece Diāna pirms vairākiem gadiem iegādājās dzīvokli vēsturiskajā namā Ventspils ielā 25. Šobrīd mājas iedzīvotāji ziņo, ka, jaucot nost šķūni, esot skarta mājas siena, kā rezultātā iebruka pagraba pārsegums un ir bojāts ūdensvads, vēsta raidījums "Bez tabu".

Ventspils ielas nama iedzīvotāji ir izmisumā, jo ūdens kopš augusta mājā nav, nākas doties uz aku. Taču rīdzinieki ir satraukušies, jo tuvojas ziema un ūdens akā aizsalšot.

Neatkarīgi no laika apstākļiem iedzīvotāji ir spiesti doties uz labierīcību būdiņu ārā. Diāna ir sašutusi par mājas slikto stāvokli: kad kaimiņi tualetē nolaiž ūdeni, tas līst viņas dzīvoklī. Istabā grīda ir ielūzusi, tāpēc viņa ir ielikusi dēļus, lai varētu pārvietoties.

Mājas iedzīvotāji vairākkārt ir vērsušies pie apsaimniekotāja, taču nekas šo gadu laikā neesot darīts. Diānai esot pateikts, ka viņa dzīvoklī šobrīd nevar turpināt dzīvot - tas ir kritiskā stāvoklī.

Mājas pārvaldnieka pārstāve norāda, ka Rīgā šādā kritiskā stāvoklī ir aptuveni 250 mājas. Šobrīd notiek ekspertīze par Ventspils ielas namu, pēc kuras kopā ar iedzīvotājiem lems, kā rīkoties tālāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu