Trešdienas horoskops: 13. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Wizard Goodvin/Shutterstock

Horoskops trešdiena, 13. decembrim. 

AUNS

Lieliskas radošas idejas, lai arī kurā jomā tu strādātu. Tomēr vajag kaut ko jaunu iemācīties. Sērfojot internetā atradīsi tieši to, kas vajadzīgs. Īpašu uzmanību pievērs tehnoloģiju jomai.

VĒRSIS

Tu esi akurāts un apzinīgs cilvēks. Taču - vai tāpēc jāuzņemas tik daudz dažādu pienākumu? Iespējams, ka svarīgāka par darbu būs privātā dzīve. Vakarā jauki brīži savējo lokā.

DVĪŅI

Smaids un sirsnība būs labi palīgi arī lietišķos jautājumos. Iedvesmosi kolēģus un steidzināsi darbus. Jo vairāk izdarīsi, jo vairāk priecēs cipari bankas kontā.

VĒZIS

Radošais pacēlums neatkarīgi no tā kādi ir tavi darba pienākumi. Var rasties pavisam jaunas idejas, un ir lieliskas iespējas atrast domubiedrus. Padomā par savu biznesu.

LAUVA

Ar kolēģiem vai darījumu partneriem sapratīsies teju no pus vārda, daudzas durvis atvērsies, un pasaule sadosies rokās, lai tev palīdzētu. Nokārtosi tūkstošs svarīgu darīšanu.

JAUNAVA

Veiksmes dieviete ir ar tevi. Visās lietās būsi pus solīti priekšā kolēģiem vai biznesa partneriem un ļoti leposies ar paveikto. Pievērs uzmanību, lai tas atmaksājas arī materiālā izteiksmē.

SVARI

Padari pašu nepieciešamāko, bet uz jaunām virsotnēm nemērķē. Aizies vairāk spēka nekā būs atdeve. Pēc darba sirsnība un atbalsts no mīļotā cilvēka, mājās saticība un gaišas noskaņas.

SKORPIONS

Ja šodien jāslēdz kāds līgums, paredzams darbs ar dokumentiem vai darīšanas ar iestādēm, esi maksimāli precīzs. Iespējamas kļūmes un negaidītas situācijas.

STRĒLNIEKS

Darbā šodien tā... ne visai. Labāk pievērsies mācībām un profesionālo iemaņu uzlabošanai. Vakarā noderīgas sarunas ar savējiem, kopā radīsies interesantas idejas.

MEŽĀZIS

Tu esi stratēģis, kam prāts kā bulta – palīdzēsi atrisināt citiem samilzušus un sarežģītus jautājumus, un kaut kādā ziņā no visa tā arī pats būsi arī ieguvējs.

ŪDENSVĪRS

Rosīga diena, kad samilzuši dažādi jautājumi un ātri jāatrod izeja. Cilvēki būs priecīgi sadarboties, jo no tevis dzirkstīs optimisms un pozitīva enerģija.

ZIVIS

Iecerētais uz priekšu virzās raiti, cilvēki smaida, viss notiek. Pozitīvās domas un darbi šodien pie tevis atgriezīsies kā pateicība vai palīdzība. Ir brīnumu laiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu