VIDEO Rubļovs jau atkal "aiziet pa gaisu". Spēles dīdžejs gaumīgi paņirgājas par krievu tenisista nesavaldību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Krievijas tenisists Andrejs Rubļovs, kurš sacensībā startē "neitrālā" sportista statusā, jau atkal izcēlies ar nesavaldību kortā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Ultimate Tennis showdown" (UTS) sezonas beigu turnīra pusfināla mačā jau kārtējo reizi ar nesavaldību izcēlās krievu tenisists Andrejs Rubļovs, kurš vairākkārt pats ir atzinis, ka viņam ir problēmas ar savu darbību noturēšanu savaldības rāmjos.

Rubļovs UTS pusfinālā tikās dāņu zvaigzni Holgeru Rūnu. UTS mačos noteikumi visai būtiski atšķiras no klasiskā tenisa. Spēle ir sadalīta četrās astoņu minūšu ilgās ceturtdaļās. Par katru uzvarēto izspēli tenisists saņem vienu punktu. Sākoties jaunai ceturtdaļai, rezultāts atgriežas pie 0:0. Spēlē uzvar tenisists, kurš uzvarējis vairāk ceturtdaļu.

Šajā turnīrā ir vēl viena būtiska nianse. Reizi ceturtdaļā tenisists var izmantot tā saukto bonusa kārti. Tas nozīmē, ka nākamās izspēles punkts reizinās ar trīs. Protams, tenisistam pirms izspēles šī bonusa kārts ir jāizspēlē un konkrētais punkts arī jāizcīna.

Tieši šajā aspektā problēmas radās Rubļovam. Otrajā ceturtdaļā pie rezultāta 10:8 par labu Rūnam Rubļovs tiesnesim signalizēja par vēlmi izmantot savu bonusa kārti. Tomēr tiesnesis to nepamanīja. Otrās ceturtdaļas beigās Rubļovs dusmās metās pie mača galvenā soģa un sacensību organizētāja Patrika Muratoglu.

Situācijai pamatīgu ironijas devu piespēlēja mača dīdžejs, kurš brīdī, kad Rubļovs strīdējās ar tiesnesi, atskaņoja Daniela Povtera dziesmu "Bad day" (slikta diena).

Arī trešajā ceturtdaļā Rubļovs vēl nebija rimies un pirms vienas no izspēlēm uzkāpa pie tiesneša, lai iebāztu soģim sejā trīs pirkstus, tādējādi simbolizējot, ka viņš vēlas izmantot bonusa kārti.

Rūns šajā pusfināla mačā izcīnīja uzvaru ar 3-0, bet turnīra finālā viņš ar 1-3 atzina Džeka Dreipera pārākumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu