Piektdienas horoskops: 22. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LARISA DUKA/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 22. decembrim. 

AUNS

Ar finanšu lietām kopumā būsi apmierināts, kāds varbūt pat saņems prēmiju vai atradīs papildus iespējas nopelnīt. Būs prieks ar svētku dāvanām palutināt savus mīļos.

VĒRSIS

Gaisā virmo piparkūku smarža un pienācis laiks nosūtīt draugiem un sadarbības partneriem apsveikumus, iegādāties dāvanas, izrotāt egli. Vakarā ar savējiem apspried brīvdienu plānus.

DVĪŅI

Darba nedēļa noslēdzas, un jāpievēršas privātajai dzīvei. Sirds ilgojas pēc romantikas un dvēseles siltuma. Izrādi simpātijas un uzaicini mīļoto uz tikšanos, daudz sirsnības un mīlestības.

VĒZIS

Jaukas sabiedriskās aktivitātes vai korporatīvais pasākums, kurā satiksi lieliskus cilvēkus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Pacilāts noskaņojums un daudz labestības.

LAUVA

Laiks peļņai un izaicinājumiem. Iesaisties vērienīgos projektos un nebīsties realizēt pārdrošas idejas. Pievērsies kontaktu veidošanai, bet nedrīkst ļaut vaļu emocijām.

JAUNAVA

Citiem ballītes un korporatīvie pasākumi, bet tev jāpastrādā arī ārpus noteiktā darbalaika. Centies tomēr būt mājās pēc iespējas ātrāk, jo tuvinieki noilgojušies pēc tavas uzmanības un mīlestības.

SVARI

Naudas lietās nevajadzētu lolot lielus plānus, labāk pa mazumiņam, bet stabili. Tad ir mazāks risks pārrēķināties. Jābūt apdomīgam ar ekskluzīviem pirkumiem.

SKORPIONS

Var nākties risināt ar mājokli saistītus jautājumus, kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai noformēt kādus dokumentus. Esi precīzs un visu pārbaudi.

STRĒLNIEKS

Daudz informācijas, kuras plūsmā jāatšķir svarīgais no mazsvarīgā. Ir piemērots brīdis jaunu zinību apguvei. Vari plānot izzinoša rakstura izbraucienu vai komandējumu.

MEŽĀZIS

Iespējami strīdi un sarežģītas situācijas. Sniedz padomu tikai tad, ja kāds to lūdz. Ja darbosies pats savā nodabā, tad radīsies interesantas un radošas idejas attiecībā uz peļņu un biznesu.

ŪDENSVĪRS

Jāuzmanās no pārāk ambicioziem plāniem, jo tie var izrādīties ar tukšu skaņu. Tomēr darbā vari ieviest kādus jauninājumus. Neiesaistieties strīdos ar kolēģiem vai partneriem.

ZIVIS

Pirmajā vietā izvirzīsies privātā dzīve. Daudz pienākumu saistībā ar mājām un ģimeni. Vakarā ieplāno saimnieciskos darbus, kas nevaļas dēļ iekavējušies. Iesaisti savējos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu