Sestdienas horoskops: 23. decembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Creative Nina/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 23. decembrim. 

AUNS

Parūpējies par savējiem, bet neuztiep viedokli un nediktē noteikumus, tas var novest pie strīdiem. Sirdī klusas simpātijas – esi drošāks, izrādi tās un sper soli pretī laimei.

VĒRSIS

Mājās vari veikt pārkārtojumus, kaut ko saremontēt un pamainīt interjerā. Iesaisti darbos visu ģimeni un pēc tam sarīko omulīgu pasēdēšanu, vai arī kopīgu piparkūku cepšanu rītdienas svētkiem.

DVĪŅI

Vislabāk jutīsies mājās starp savējiem. Paveic saimnieciskos darbus, un pārējo laiku velti jaunas informācijas ieguvei. Gādā, lai pa rokai ir preses izdevumi, TV rāda jaunākās ziņas un sērfo internetā.

VĒZIS

Privātajā dzīvē šī diena dāvās piedzīvojumus un kaislības, kas iedvesmo. Īstais brīdis randiņiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Sirdī gaišas un romantiskas noskaņas.

LAUVA

Jauka diena kopā ar ģimeni: paveiciet kopā saimniecības darbus un pēc tam draudzīgā kompānijā atpūtieties. Būs interesantas sarunas un noderīga viedokļu apmaiņa.

JAUNAVA

Gādā par ģimeni un īpaši parūpējies par vecākajiem radiniekiem. Savukārt attiecību jomā ir īstais brīdis, lai izrādītu simpātijas, kopā pavadītu laiku vai iepazītos.

SVARI

Privātajā dzīvē svarīgas ģimeniskās vērtības. Kopā ar savu otro pusīti labprāt saimniekosi mājās, tas dos stabilitātes sajūtu. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt kādu jauku cilvēku.

SKORPIONS

Pievērsies mājas darbiem un sirdslietām. Kaislības virmos un garlaicīgi nebūs. Paredzami piedzīvojumi, galvu reibinoša aizraušanās un pozitīvas pārmaiņas.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu ģimenē un vajadzēs pievērsties arī pedagoģiskiem jautājumiem. Uzklausi un atbalsti savas atvasītes. Iespējamas viedokļu atšķirības ar mīļoto, kas jārisina mierīgā sarunā.

MEŽĀZIS

Gādā par optimismu un dzīvesprieku, centies pasaulē saskatīt gaišās krāsas un cilvēkos labo, tas atvērs ceļu uz citu sirdīm. Daudz patīkamāk taču ir kontaktēties ar pozitīvi noskaņotu cilvēku!

ŪDENSVĪRS

Pēc spraigās darba nedēļas velti pienācīgu laiku atpūtai. Mundrumu sniegs sportiskas aktivitātes. Aicini kompānijā draugus, brauciet dabā, slēpojiet, pikojieties un baudiet ziemu.

ZIVIS

Ieklausies savas otrās pusītes domās un respektē tās. Tomēr nevajadzētu piekrist visam un piekāpties tikai tāpēc, lai būtu miers. Kādam mīlestības tēma var sasaistīties ar ārzemēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu