Ceturtdienas horoskops: 18. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AB Photographie/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 18. janvārim.

AUNS

Būsi iecerējis paveikt vairāk, bet var gadīties kādi apstākļi, kas izjauc plānoto. Kādam mainās pienākumi, kādam priekšniecība. Saglabā mieru. Rīt būs atkal jauna diena.

VĒRSIS

Turēsi kvalitātes latiņu augstu – gan sev, gan kolēģiem vai biznesa partneriem. Centies nesatraukties un, lai atbrīvotos no negācijām, vakarā ieplāno sportiskas aktivitātes.

DVĪŅI

Piktosies, ja kaut kas nenotiks tā, kā biji plānojis. Pārskati darbu sarakstu: kas ar kolēģiem vai biznesa partneriem lemts iepriekš. Varbūt jānoorganizē sapulce, lai noteiktu prioritātes.

VĒZIS

Laba diena, ja nepieciešams kārtot kādas darīšanas ar bankām, valsts vai pašvaldību iestādēm vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Lieki nekavējies, lai nerodas kādas problēmas.

LAUVA

Gausa diena. Iespējams, kaut kas kavēsies, un tu neko nevarēsi ietekmēt. Raugies uz to filozofiskā mierā. Reizumis ir pat labi, ja kaut kas nenotiek, nevis strauji notiek.

JAUNAVA

Ar sparu ķersies pie darāmā. Kolēģiem un sadarbības partneriem miera nebūs, jo visam taču jābūt pēc vislabākajiem standartiem – tāds ir Jaunavas darba princips.

SVARI

Darbā vai biznesā var rasties neparedzētas situācijas, kuras jārisina tev. Reaģēsi emocionāli, taču vajadzētu savaldīties. Liekot lietā diplomāta spējas, visai raiti tiksi galā.

SKORPIONS

Labs laiks ieceru prezentācijām, domubiedru meklējumiem, organizatoriskiem pasākumiem. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām. Lai ko tu darītu, vērtē izdevīgumu.

STRĒLNIEKS

Uz darbavietā notiekošo raugies filozofiskā mierā. It īpaši tad, ja nevari ietekmēt procesus. Pēc nemierīgās dienas relaksējošs vakars mājās – ar mīļāko grāmatu rokā vai intriģējošu filmu TV ekrānā.

MEŽĀZIS

Interesantas idejas, kā sasniegt vēlamo rezultātu. Iespējams, satiksi cilvēkus, kas tām palīdz piešķirt reālākus un konkrētākus apveidus. Lieliska diena sadarbības veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Darbā svarīgākie procesi jāpieskata, jo iespējamas kādas kļūmes. Tāpat arī izturies kritiski pret informāciju, kas pie tevis nonāk. Netici uzreiz tam, ko "žagata uz astes atnesa".

ZIVIS

Pildot profesionālos pienākumus, daudz nenopūlies. Var gadīties, ka akmens velšana pret kalnu ir pilnīgi lieka. Uzmundrinājums no ģimenes un sirsnīgi silts vakars savējo lokā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu