Puisis, kurš spēja zaudēt gandrīz 200 kg (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Roberts Gillets pirms diviem gadiem bija 25 gadus vecs un nelaimīgs puisis.

Roberta svars liedza viņam dzīvot kvalitatīvu dzīva. Puisis svēra 261 kg, viņa augums ir 161 cm. Ķermeņa masas indeks bija neticams, tas pārsniedza 100, kad ieteicamā ķermeņa masas norma ir robežās no 18 līdz 25.

Roberts Gillets 2012. gada martā sāka dalību Lielbritānijas svara zaudēšanas programmā, kas tika translēta televīzijā, ievērojot zemu kaloriju diētu, konsultējoties ar speciālistiem, veicot fiziskos vingrojumus, viņam izdevās zaudēt lieko svaru.

Tagad puisis sver 77 kg un viņa dzīve ir pilnībā izmainījusies. Viņš pēc divu gadu novājēšanas programmas kļuvis daudz aktīvāks, viņa sociālā dzīve ieguvusi citu saturu.

Par iepriekšējo dzīvi Roberts saka, ka, protams, viņš bija tas, kas negausīgi ēda, nedomājot par sekām, bet tādā veidā viņš centās mazināt savas emocionālās problēmas, atšķirtību un zemo pašvērtējumu.

Roberts bija veselīgs bērns bez liekā svara, pusaudžu gados viņš sāka pieņemties svarā, protams, arī ēda neveselīgu pārtiku, saldumus, dzēra kolu. 17 gadu vecumā Roberts pārcieta trieku, neveselīgās pārtikas dēļ zaudēja gandrīz visus zobus. Viņš dienā uzņēma ap 7000 kaloriju. Liekā svara dēļ reti izgāja no mājas, nevarēja pats vadīt auto, vienmēr izmantoja taksometra pakalpojumus, lidmašīnā nevarēja izmantot tualeti, jo tajā nevarēja ieiet.

Tagad Roberts saka, ja nebūtu atradis prieku ēšanā, tad būtu sācis lietot alkoholu vai narkotikas. Programma, kurā viņš iesaistījies, palīdzēja viņam saprast negausīgās ēšanas iemeslus. Piedalīšanās šovā izsaukusi lielu cilvēku interesi, visvairāk viņus interesē, cik kg Roberts zaudējis. Šajā laikā zaudēti 184 kg, par to Roberts ir lepns, jo to viņš izdarījis pats, bez kuņģa samazināšanas operācijas vai medikamentiem.

Roberts 2012.gada martā, kad sāka piedalīties svara samazināšanas šovā:

Roberts pēc šova:

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu