Ziemassvētku dāvanu laiks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.nra.lv

Drīz iedegsim sveces Adventes vainagā. Tas nozīmē, ka būs pienācis miera, klusuma un gaidīšanas laiks. Tad saviem mīļajiem sāksim sarūpēt dāvanas — sirsnīgas, stilīgas, tradicionālas, netradicionālas, pūkainas, siltas... Visdažādākās. Tie, kam pietiek laika un izdomas, dāvanas var gatavot paši, lai būtu interesantāk un lielāks dāvināšanas prieks. Taču tikpat labi dāvanas var iegādāties dažādās tirdzniecības vietās, jo piedāvājums vienmēr ir pietiekami plašs un daudzveidīgs. Neatliec to iegādi uz pēdējo brīdi! Ekskluzīvas dāvanas žurnālā «Māja» piedāvā veikals «Dāvanu pasaule».

Izmantojamie materiāli:

Dobeles sveces, sveču paliktņi vai dekoratīvi šķīvji, stikla trauki, eņģeļu mati, caurspīdīgs papīrs, mākslīgie ziedi, Ziemassvētku rotājumi, floristikas stieple, sūnas, sizals, eņģeļi.

Marita Liepiņa, no veikala «Dāvanu pasaule»:

Caurspīdīgā iesaiņojumā

Pēdējos gados ir parādījušies jauni, līdz šim neredzēti florisma materiāli, kurus var izmantot jebkur — noformēšanā vai dāvanu saiņošanā. Vajag ar tiem eksperimentēt! Mūsu veikalā tos var iegādāties, bet tikpat labi var izmantot un meklēt kaut ko līdzīgu. Tagad ir priekšrocība, ka var nopirkt gatavu produkciju, piemēram, zvaigznes pašam nav jātin ar sūnām vai jādara kas līdzīgs. Tā ir izvēle — vai dāvanu veidot ar savām čaklajām rokām, kam, protams, vajadzēs atvēlēt mazāk līdzekļu, nekā izvēlēties gatavu produkciju. Taču tam vajadzīgs laiks. Vienkāršs variants — iesaiņojot dāvanu, nevajag izvēlēties tradicionālo kasti, kas vēlāk jāizmet, bet stikla trauku, ko dažkārt var izmantot arī kā vāzi. To var aptīt ar caurspīdīgu papīru, lai viss dāvanas saturs būtu redzams. Sizalu ieteicams lietot, lai, piemēram, stikla pudele ar glāzēm viena pret otru neatsistos. Ja sizala nav, tad var izmantot caurspīdīgu papīru, to saburzot. Jauka dāvana izdosies, ja tiks izmantota smaržīga šampanieša svece, kas papildināta ar mākslīgiem Ziemassvētku rotājumiem — bumbiņām. To vietā var izvēlēties konfektes atbilstošas krāsas iesaiņojumā — zelta, bēša vai baltā. Bumbiņas ir izmantojamas ne tikai eglītē, bet arī noformējumam. Piedāvājumā ir jauna veida eņģeļu mati, tie ir universāli, palīdz radīt Ziemassvētku noskaņu un īpašu krāšņumu. To krāsu var pieskaņot pārējiem dāvanas elementiem. Izmantojot smaržīgās sveces, jāuzmanās tiem, kas ir jutīgi un alerģiski! Nākamais ir Cūkas gads, tādēļ dāvanās var izmantot sveces ar šādu formu. Var veidot vairāku sveču kompozīciju, no kurām aizdedzina tikai vienu sveci! Svecēm vienai no otras jāatrodas vismaz 10 centimetru attālumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu