Mūrniece: cilvēki sapratuši, ka logu dauzīšana problēmas nerisina

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai gan iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) atzīst, ka 13.janvāra pēcpusdienā plāno pulcēties dažādas radikālas organizācijas, viņa nedomā, ka notiks plaši protesti ar vardarbības izpausmēm.

Mūrniece intervijā Latvijas Radio sacīja, ka policija tā dēvētajos riska datumos ir pilnībā gatava nodrošināt kārtību. 13.janvārī plāno pulcēties radikālas organizācijas, taču ministre satraukumu nepauž.

«Ņemot vērā, ka pieteikumi ir no radikāli noskaņotām organizācijām, tad darba ir daudz. Šie cilvēki gribēs pulcēties, lai parādītu sevi, pareklamētu. Skaidrs, ka tie cilvēki mēģinās visādi sevi demonstrēt. Mēs zinām, kas tie ir par cilvēkiem. Sekojam, kas vēl var pievienoties. Pievēršama uzmanību arī internetā publicētajam, bet šogad ir mazāk uzsaukumu nekā iepriekš,» stāstīja Mūrniece.

Vienlaikus Mūrniece pauž pārliecību, ka labticīgais iedzīvotājs logu dazīšanā vairs nepiedalīsies. «Cilvēki ir sapratuši, ka logu dauzīšana nav metode, lai risinātu problēmas. Grūti saprast, kas ir tās lietas, ko grib tie, kas pulcēsies 13.janvārī,» sacīja viņa.

Jautāta, vai Saeima tiks apjozta ar žogu, ministre norāda, ka tā ir Aizsardzības ministrijas kompetence.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu