Zatlers pauž nožēlu par TP rīcību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Valsts prezidents Valdis Zatlers pauž nožēlu, ka Tautas partija ir nolēmusi izstāties no valdības, lai gan tā iepriekš bija izteikusi gatavību strādāt valdībā, veltot visus spēkus ekonomiskās krīzes pārvarēšanai un valsts attīstībai.

Īslaicīgu politisko interešu vārdā Tautas partija ir izniekojusi  aktīva un produktīva darba iespēju valdībā, šādu Zatlera viedokli portālam «Apollo» paziņoja Valsts prezidenta Preses dienestā.

Pārējās koalīcijas partijas prezidentam ir apliecinājušas, ka turpinās darbu Valda Dombrovska (JL) vadītajā Ministru kabinetā. Zatlers  ir pārliecināts, ka Ministru kabinets turpinās īstenot ekonomikas atveseļošanas programmu, kā arī pildīs Latvijas  starptautiskās  saistības.

«No savas puses es turpināšu atbalstīt valdību, jo tās sekmīgs darbs ir viens no būtiskiem priekšnoteikumiem valsts ekonomiskās  izaugsmes atjaunošanai.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu