Pateiksies policistiem, kuri piedalījās spēļu zāles laupītāju aizturēšanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien, 11.februārī, plkst.15 Jēkabpilī, Brīvības ielā 120, notiks svinīgs pasākums, kurā Jēkabpils pilsētas pašvaldības vadība izteiks pateicību policijas darbiniekiem, kuri piedalījās spēļu zāles «Fēnikss» laupītāju aizturēšanā.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Bite aģentūru LETA informēja, ka par drošsirdību un profesionālu dienesta pienākumu pildīšanu policijas darbiniekiem tiks pasniegti ziedi un grāmatas «Latvijas lielā enciklopēdija». Pasākumā paredzēts arī muzikāls priekšnesums.

Piedalīties svinīgajā pasākumā uzaicināti kopumā 19 policijas darbinieki, tajā piedalīsies arī Salvis Tihanovskis un Rims Šveds - abi policisti, kas guva ievainojumus, aizturot spēļu zāles aplaupītājus.

Tā kā pašvaldībai nav tiesību pašai izmaksāt materiālos pabalstus cietušajiem policijas darbiniekiem, lai viss notiktu atbilstoši likumdošanas prasībām, šis jautājums tiek risināts ar Iekšlietu ministrijas starpniecību.

Jau ziņots, ka 25.janvārī no rīta piecas bruņotas personas veica laupīšanas uzbrukumu spēļu zālei «Fēnikss» Jēkabpilī. Mēģinot aizturēt šos noziedzniekus, izcēlās apšaude, kurā gāja bojā Valsts Policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kārtības policijas nodaļas Viesītes iecirkņa vecākais inspektors kapteinis Andris Znotiņš un vēl divi policisti cieta. Visi pieci laupītāji tika aizturēti, un izrādījās, ka četri no viņiem paši bijuši policisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu