Policija: Jēkabpils laupītāji iesaistīti arī citos noziegumos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dalībnieki no grupējuma, kas tika aizturēts pēc Jēkabpilī notikušā uzbrukuma spēļu zālei «Fēnikss», ir bijuši iesaistīti arī citās laupīšanās un zādzībās, piektdien preses brīfingā žurnālistus informēja Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Rauls Kviesītis.

Jautāts, cik vēl noziegumos aizturētie bijuši iesaistīti, Kviesītis atbildēja, ka «desmitos tas nebūs, bet ir fakts kā tāds, ka noziegumi ir izdarīti vēl».

Laiks, kas pagājis starp Jēkabpils laupīšanu un citiem noziegumiem, nav dažas dienas, bet ilgāks.

Kā sacīja Kviesītis, patlaban izmeklētāji ir noskaidrojuši precīzu katra Jēkabpils laupīšanas lietā aizturētā vīrieša lomu šajā noziedzīgajā nodarījumā. To, kurš tieši šāvis un kurš organizējis noziegumu, Valsts policija pagaidām nevēlas atklāt.

LETA jau ziņoja, ka 25.janvārī no rīta piecas bruņotas personas veica laupīšanas uzbrukumu spēļu zālei «Fēnikss» Jēkabpilī. Mēģinot aizturēt šos noziedzniekus, izcēlās apšaude, kurā gāja bojā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa Kārtības policijas nodaļas Viesītes iecirkņa vecākais inspektors Andris Znotiņš un vēl divi policisti cieta. Visi pieci laupītāji tika aizturēti, un izrādījās, ka četri no viņiem paši bija policisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu