Jēkabpils policisti stāsta par pašsajūtu un atklāj, vai atgriezīsies darbā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien ir apritējis mēnesis kopš traģiskā slaktiņa Jēkabpilī. Divi policisti, kuri piedalījās «policistu-laupītāju» aizturēšanā, šobrīd atgūst veselību sanatorijā un ir gatavi dalīties atmiņās, vēstī LNT ziņās.

«Likteņa ironija ir tāda, ka esam atbraukuši šeit un redzam nelaimi pa logu,» stāsta policists, norādot uz spēļu zāli, kas redzama pa palātas logu.

Policists Salvis Tihanovskis stāsta, ka veselība ir uzlabojusies un arī emocionāli viņš jūtas normāli, tāpat arī naktīs miegs ir labs.

To, ka veselība pamazām tiek atgūta, pastāsta arī otrs policists Rims Šveds, norādot, ka tad, kad uzsāka atveseļošanās kursu sanatorijā, bija daudz sliktākā stāvoklī.

Atceroties traģiskās dienas notikumus, policisti stāsta, ka viņu rīcībā bija ļoti ierobežota informācija - zināja, ka spēļu zālē ir laupītāji, bet nezināja precīzu skaitu. Bija norādīts, ka laupītājiem, iespējams, ir gāzes ierocis.

«Ja zinātu, ka viņu ir tik daudz, neietu trijatā,» sacīja Tihanovskis.

«Jāiet roku rokā, nevis pretī. Mums taču visiem algas samazinātas,» pauda Šveds, norādot, ka cilvēki tomēr ir dažādi.

Abi vīrieši tomēr neplāno pamest darbu policijā. «Katrā darba vietā kaut kas var notikt. Gaterī var rokas nozāģēt,» sacīja Tihanovskis un paskaidroja, ka tāds gadījums viņa darbā varbūt bija vienreiz mūžā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu