Foto: Apbalvoti Jēkabpils laupītāju aizturēšanā iesaistītie policisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iekšlietu ministrija

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī ceturtdien notika svinīga sanāksme, kurā apbalvoti Jēkabpils laupītāju aizturēšanā iesaistītie policisti, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas priekšnieka palīdze Beāte Labinska.

Labinska informēja, ka policisti apbalvoti par pašaizliedzīgo un nesavtīgo rīcību, pildot dienesta pienākumus. Svinīgajā sanāksmē piedalījās iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V), VP priekšnieks Artis Velšs, VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieks Haralds Laidiņš un citi VP Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki.

Sanāksmē pasniegti VP apbalvojumi – krūšu nozīmes «Par cītību policijā» 13 VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa amatpersonām, kuras 2011.gada 25.janvārī bija iesaistītas bruņotas laupītāju grupas aizturēšanā Jēkabpilī.

Pateicoties aizturēšanā iesaistīto amatpersonu ātrai, operatīvai un drošsirdīgai rīcībai noziedznieku grupa tika aizturēta, skaidro Labinska.

Mūrniece savā uzrunā pozitīvi novērtēja apbalvoto policijas darbinieku operatīvo un efektīvo rīcību, tāpat izteica atzinīgus vārdus plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, kas atspoguļo arī pozitīvo policijas darbā.

Savukārt Velšs pateicās aizturēšanā iesaistītajiem policijas darbiniekiem par izrādīto pašaizliedzību, pildot dienesta pienākumus, un norādīja, ka šo darbinieku rīcība ir pozitīvs piemērs visiem policijas darbiniekiem.

Ar VP krūšu nozīmi apbalvoti arī divi VP koledžas studējošie un  viena  bijusī VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa amatpersona.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu